|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Promjena jezika XP
Pozdrav, nalazim se u sljedecoj situaciji, u firmi gdje sam se zaposlio (podruznica NL firme) dobio sam racunalo sa win na nizozemskom jeziku, naravno licencirani, stvar je u tome sto su oni gledali samo da je na njemu Pro-e instaliran i licenciran da mogu modelirati ali ovaj 1.dio su izostavili, pa me zanima kako mogu prebaciti win na engleski- vec sam prelistao 2teme sa foruma ali nisam nasao rijesenje: - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36089 - nemam foldera Lips > SL - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=546487 -gdje sam isto probao ubaciti HR LIP ali kaze da ide samo na win sa engleskim sučeljem -pa me zanima koje je riješenje problema? Unaprijed hvala! Zadnje izmijenjeno od: aksiom. 09.06.2010. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj kroz install SP2 ili 3 s tim da dl. sa odgovarajućim jezikom (Eng ili Cro) + najprije u Registry - ju "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Nls\Language" i promjeni Default i InstallLanguage. Sada vjerojatno imaš 0413 = "nl;Dutch (Netherlands)" , a za Eng treba 0409 = "en-us;English (United States)" ili za Cro treba 041A = "hr;Croatian". Svakako napravi backup prije svega pa se lako vratiš ako šta strada od s xa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nikakve ako prije svega napraviš backup sistemske (C) particije, ako šta pođe po zlu samo ćeš vratit image i sve će bit kako je i bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala ti puno, javit ću kad riješim sve! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|