|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Dodavanje slika na web str?
Imam jednu Web stranicu, koju inače ja ne uređivam, ali je došlo vrijeme da ja to napravim, imam od nje korisničko ime i lozinku i trebao bi dodat nekoliko slika pa me zanima kako se to radi hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Mjenjanje slika ovisi kako su napraveljene stranice* |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Otovrio sam u frontpage stranicu i prebacim slike tamo i pise mi da su tamo. Ali kad otvorim stranicu nema slika, ostale su stare. ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
A kako mogu editirat stranicu lokalno onda?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Daj covjece ostavi se toga kad nemas veze s vezom. Fino si kupi neku knjigu ili nadji neke tutoriale na netu za pocetnika u web dizajnu/programiranju. Pa kad to sve procitas onda kreni radit. Editiro bi sajt, a ne znas ni sta je FTP niti uopce znas sta radis... :facepalm: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Set sail for fail. Nadji nekog ko se razumije u to i nek on odrzava stranice. Tebi nedostaje dobrih tjedan dana ucenja najosnovnijeg da uopce shvatis sto trebas tocno napravit. ![]()
![]() |
#8 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
ne slusaj njih nego se potrudi sam i nauciti ces relativno brzo ono sto te zanima. svi su oni jednom bili totalne njubare za html pa su isto sjeli i ucili. uglavnom daj mi link stranice da vidim kako to izgleda i koje slike zelis mijenjati. ponekad je dovoljno napraviti samo upload slike istih dimenzija i istog imena na server bez editiranja stranice u bilo kojem html editoru. krenes i ucis polako. inace sve sto znam o web.u sam naucio posve sam bez ikakvih knjiga tecaja. google i volja za ucenje. dovoljno govori o tome da radim kao web dizajner za jednu poznatiju hrvatsku firmu ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Skini Filezillu , instaliraj ukucaj ussername. pasword ime hosta pa conect.Nađeš public i u njemu stranicu koju želiš povuci stranicu u komp ubaci i promjeni što hoćeš pa ju digni na server, moraš znati što radiš ili ode stranica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
1 nisi naveo o kojoj je stranici rijec jer mislim da bi ti ljudi puno bolje savjete mogli dat. 2. poslusaj zwer, nadi nekog da ti to napravi tko se kuzi u to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Kao što ti ljudi kažu, daj malo više detalja. Ako nije neka "komplicirana" stranica, te nije potrebno svakodnevno održavanje, samo dodavanje slika možeš naučit za par minuta. Ali ako su na tebe natrpali posao održavanja neke web stranice, a neznaš neke osnove, jako će ti teško biti dok ne naučiš neke stvari.
![]() |
#13 |
Registered User
|
Moraš dobro paziti kad ubacuješ slike nesmiješ utjecati na raspored divova jer će ti se stranica razbiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() I ako autor prvog posta čita svoju temu vrlo vjerojatno si ga svojim odgovorom više zbunio nego mu pomogao, jer kao što se moglo zaključit iz nekoliko njegovih pitanja, čovjek nezna neke osnove html-a. A ostale stvari vjerujem da nema smisla nabrajat. ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
U pravu si.Malo sam se zanio,sve gore navedeno vrijedi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas