|
![]() |
#1 |
Noja zakon
Datum registracije: Aug 2006
|
PC->kućno kino->LCD problem-zeleni ekran
Kupio sam LG ht964tz sa HDMI ulazom.Kino je spojeno na lcd sa hdmi kablom i htio sam da mi slika od compa preko kućnog kina ide na tv(preko hdmi-a)ali mi se slika pojavi samo kod dizanja windowsa i cijela je zelena na početku dizanja windowsa,a poslije mi piše na tv-u da nema signala.Grafička he Radeon HD4870.A ako spojim comp direktno na tv preko hdmi sve šljaka ok.Ima tko kakvu ideju,probao sam sa novim driverima,i neznam čim ne.Pomoć molim.Hvala
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kakve veze imaju driveri ako ti direktno u tv-u radi? Stvar bi trebala biti u kucnom kinu, odnosno njegovim postavkama koje samo ti vidis, mi ne. Poigraj se sa input/output hdmi postavkama i trebalo bi proradit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
trebaš promijeniti postavke na grafičkoj. Video & Television postavke (imam NVIDIU pa neznnam kak se točno zove ta opcija na tvojoj grafičkoj). i da li spajaš komp samo na kućno kino ili i na dodatni monitor, jer ako spajaš i na monitor moraš postaviti i multiple sisplays postavke.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|