|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Dakle, imam 2 telefonske linije, 2 ista rutera, 2 wlan usb adaptera i 1 pc. Kako mogu (ako se može) spojiti oba usb-a u taj jedan komp i povezat te 2 linije u jednu da si ubrzam vezu? Obje su optimine flat veze i uređaj. Zbog razlike u udaljenosti između telefonskih linija odnosno rutera nije moguće to učiniti žično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ova kombinacija ne može, nikad čuo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
To je ideja, ovako više teoretska jer smo susjed i ja u isto vrijeme dobili istu opremu i imamo jedan od drugog lozinke i signale. U zagradi sam napisao "ako se može". Niti tvrdim niti znam, zato pitam. Moraš priznati da bi bilo interesantno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
mislim da ti stoje na putu "jedino" windowsi xD nisam siguran da su flexibilni za napravit 2 wireles konekcije. pa čak i da ih uspiješ napravit, samo bi jednu mogo koristit za surfanje, po nekoj logici najbolji guess je da pretražiš net za nekim "dual wifi software" il tako neš, dunno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
treba ti još jedan uređaj/komp koji će biti server spojen na te 2 linije i raditi "load balancing", a tvoj komp se onda spaja na njega. ovako napamet to mogu pfSense, DD-WRT (onda vjerojatno i OpenWRT) i Mikrotik OS-ovi. ali naravno, nije jednostavno i ne podržavaju baš USB uređaje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|