|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
6 osoba u autu na putu do Tuhelja
Evo ovako, ovaj vikend planiramo ja i frendovi otic do tuhelja, a nemamo dva auta vec sam jedan, pa me zanima jel se moze prevozit 6 osoba, dva naprijed 4 iza, jer mi nes frend veli posto je auto karavan da bu to islo tak. Pa da cujem vase savjete, isli bi od Sesveta, prek obilaznice pa sve do tuhelja gore nekako |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
doci cete do tuhelja ili do prve kontrole ![]() pa pobogu pise ti u prometnoj za koliko osoba je auto..
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ne nikakvih. do kontrole ili do nedajboze prometne.. i pazi samo da nije klaustrofobican frend.. i trebat ce mu rupica za zrak.. jos ne vjerujem da si to pitao.. osim sto je zesci prekrsaj je i opasno. radije mu nemoj vise bit prijatelj..
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neće ići. Auti (većina njih) su reagistrirani za prijevoz 5 osoba. Ako te ulove sa 6 osoba, bit će frke. Prodaj nabaviti nekakav kombi jer su oni registrirani za 7 osoba + vozač i za njih je dovoljna dozvola B kategorije.
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
A da zavežete frenda za krov? Možda murija to nebu vidla. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja imam Peugeot 307SW za posao,regan na 5,ima 7 siceva opcionalno,nikad nikakvih problema,nit na grani nit kod murje HR....evo prošli tj sma bio u Kemptenu i niko nije radio probleme.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|