|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
USB floppy
Pozdrav svim forumašima... Zanima me je li moguće napraviti eksterni USB floppy drive od starog 3.5" floppyja i kako. Koji bi driver morao instalirati i ostalo (sheme, materijal...). Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
Da ali 200 kn je malo previše za takvu stvar, a s obzirom da stari floppy imam, možda bi se dalo nešto malo prepravit i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta će ti floppy? Većinu današnjih ploča možeš bootati i sa usb sticka. Da ne govorimo koliko je stick jeftiniji, praktičniji i koliko veći kapacitet ima.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Floppy mi treba za rad s klavijaturom, a imam laptop pa mi treba USB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Bilo bi daleko lakse kad bi opisao sto tocno zelis i za sto ti treba? O kakvoj (model i oznaka) se klavijaturi konkretno radi? Kakvo je ostvarivanje veze izmedju laptopa? Via MIDI ili nekom ozbiljnijom serijskom vezom? Koja je uopce potreba I/O? Ucitavanje preseta, MIDI 0 golo ucitavanje ili neki SMD/MIDI transfer u sluzbi dizajna sample/preseta? No, sve ce biti jasno kad konkretiziras tocno model Syntha. Ili si klavijaturu (koja vec imas svoj floppach) cisto informativno spomenuo u prici? Jer tada ti opet ne treba obavezno floppy za PC ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|