|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Mišljenje o ACERU ASPIRE 5741G
Pozdrav ljudi, frendica kupuje laptop do 4500 kn i malo sam tražio po netu i nekak mi se čini da ovaj laptop daje dosta stvari za te novce, drugi koštaju kao on, a imaju slabiji procesor i grafu http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8396 Jel vrijedi tih para ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
dobar je ovdje je par kn jeftiniji ![]() samo nisi napisao namjenu laptopa jer se za 6000kn dobije grafički nekoliko puta bolji laptop od ovog pa bi bilo šteta kupiti taj za 4500 ako treba grafički jak laptop i opet se za 6300 kn kupi laptop sa quad core procesorom koji će definitivno biti brži od ova 2 dual core-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Njoj će laptop služit za surfanje, faks, muziku, filmove, tu i tamo neka igra, starija.. al kolko sam skužio ona bi izvukla najviše kaj može iz tih 4500 kn ![]() Nekak mi se čini da je Asus bolji u kvaliteti izrade što se tiče laptopa..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
za tu cijenu je to više manje sve isto, ali da 17" će biti bolji za filmove i neke programe koji zahtjevaju veći ekran ja bih uzeo taj asus
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam instalirao W7 na taj Asus. Mogu reći da je lap mrcina i po komponentama i po veličini. Jedino mi se nije pretjerano svidjela tipkovnica koja se lagano uvijala kod tipkanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|