|
![]() |
#1 |
filozof :P
Datum registracije: May 2010
|
Kupnja laptopa - molim savjet
Dobar dan, molim forumašku ekipu da mi pomogne u ispravnom izboru ![]() ![]() - ekran - 15.3, 15.6"(nikako ne dolazi u obzir glossy ![]() - brz procesor i memorija - zainteresiran sam za nove verzije intelove i3 i i5 serije te oko 4 GB DDR3 RAM - hard disk drive - 320 do max.500GB, SATA, 7200rpm - baterija - 6,8 ćelija, autonomija do 4,5 sati rada - os - ne treba mi nikakav predinstalirani, dakle čisti freedos Evo nadam se da sam dobro objasnio ![]() sa toshibom nisam imao loših iskustava, ovaj mi se čini dosta robustan i kvalitetne izrade, jedino je cijena od mog budžeta malo iznad: TOSHIBA Tecra A11-11Q i više nego dobar acerov laptop, jedino nisam siguran za ekran da li je mat: ACER Aspire 5942G-434G32MN nekako meni najbliži i najprovjereniji hp, odlične brze komponente, jedino da ima duplo više RAMA :P : HP ProBook 6540b WD685EA Naravno, SVI ostali prijedlozi i iskustva su dobrodošli.... Za laptop mislim dati oko 6000kn. Lijep pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Tecru nađeš i ispod 6000kn. Acer nikako ne dolazi u obzir zbog glossy ekrana, a izrada je mnogo slabija od ostalih, ipak nije ni približno klasa Tecre, o bateriji da i ne govorim. HP je malo preskup, pogledaj 6545b. Pogledaj i Toshibu Satellite Pro S500. Iako piše da ima glossy ekran, čitao sam na drugom forumu da je ipak mat. Zadnje izmijenjeno od: redscro. 23.05.2010. u 16:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
filozof :P
Datum registracije: May 2010
|
Hvala , čuo sam po forumima btw da se toshibin laptop iz satellite serije dosta kvari, e sad nisam siguran koji modeli točno i možda generaliziram, ali nema veze.. ![]() ![]() Još neki prijedlozi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|