|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
za sky, ledenog i ostatak
dakle, za one koji nisu na raceonlimitu nikad bili evo od pocetka price kak se sve razvijalo da se nebi mislilo da smo mi s ROL-a neki divljaci i kreteni koji imaju n mrtvih i jos tolko saobracajka iza sebe i kako je netko reko tatini sinovi koji zabrijavaju na NFS prica ide ovako: po preporuci ludamana su neki od vas dosli na ROL i to je OK. Na ROL-u je pravilo da prije neg ti admin da mogucnost da postas moras se predstavit pod novi clanovi. sky se rego i dobio pravo postanja bez predstavljanja, te u topic sa internom zajebancijom krenuo vrjeđat. dobio je ban osoba pod nickom hondo koja je dosla s ovog foruma se predstavila i izrazila negodovanje prema tom pravilu i tome da se nemoze niti gledat postove ak nisi regan. e, da, od prvog posta je krenulo njegovo podcjenjivanje i podbadanje. Na to mu je admin objasnio zasto je to tako. tada su krenula sranja i podbadanja s obje strane... opaske tipa ganjanje na otvorenoj cesti je glupost itd...... e pa ljudi s takvim opaskama doc na forum koji se zove RACEONLIMIT!!!!!! pa dajte razmislite malo na vasem forumu su krenula vrjedanja koji smo mi idioti i netko nas je usporedio s onim DEBILOM JADNIM koji je pogazio 2 djevojke u makarskoj i stari ga izvuko. dakle sveopce misljenje je da je to IDIOT, a to kaj se izvuko kao "clan uzorne obitelji" pokazuje nakaradnost naseg zakona i nemojte nas s njim usporedivat. da se vecina nas ganja po cesti istina je, al da ugrozavamo druge vise od vecine drugih vozaca je jako daleko od istine, pa nismo IDIOTI |
![]() |
![]() |
#2 | ||
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: za sky, ledenog i ostatak
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
gle imas ekipu kaj se ganja pa su idioti i napravit ce saobracajku za 2min jer neznaju procjenit svoju sposobnost, imas ekipu koja se ne ganja a nezna vozit (ak si vozac znas da ih je pun k...), a imas i ekipu koja se ganja al zna svoje granice. TXC nije idiot neg ga je raspizdilo pljuvanje po ROL-u i neistine recene o ROL-u pa je rekao to kaj je rekao. a to kaj je ludaman dao vam link na ROL bez da je objasnio ista o forumu to je druga stvar |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
e, da, hondo je nes nase admine vrjeđo da kao neznaju svoj posao itd, a vidim da vi niti nemate trazenje novih iliti nepregledanih postova... mali savjet vasim adminima |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sorry, nisam vidio, al kod nas je bolje rjese no, imas find new posts na zaglavlju. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
#8 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
gle, neda mi se zajebavat i prepirat s tobom. ti si odgovorio na txc-ov post koji nije bio namjenjen tebi, da si meni tak na post odgovorio slicno bi reagiro, sam kaj bi mene za pol sata u krapini vidio. O kakvom PM-u ti govoris, pa bolje je sve javno iznjet pa da se vidi a ne da poslje bude on je na pm ovo a on ono |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
2fleks: ovo je tvoj komentar na ROL: koja hrpetina djece. Svi nfs fanovi. Neko je od ovih bisera nedavno reko: Ja igram NFS pa ću se znat snač na cesti u takvim situacijama. Kakvim, drag na 400m gle nemoj govorit o necem kad neznas o cem pricas, a sto se txc-a tice to sam u proslom postu reko |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#12 | |
Registered User
|
nakon ovakvih komentara Citiraj:
al postove na ROL-u si vjerojatno vidio posto si se i sam rego, a mogo bi se i predstavit na ROL-u |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
JDM
|
Citiraj:
Tolko od mene. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
tos nothing personal ali govorenje preko neta da ces ti nekome doci ??? Mislim recemo da je to u najmanju ruku debilno. Sto se tice TXC-a iz njegovih postova bi se zakljucilo da je poprilicno zaostalo dijete. On je mogao kao i ti doci i ljepo objasniti kakav je forum i o cemu se radi a ne bacati prijetnje tipa ja cu slupati svako passat 4motion. Sto se tice voznje i ja se volim brzo voziti (adrenalin puca itd ![]() Nisam bio na rol forumu mozda odem pa cu onda moci dati svoj komentar u skladu sa misljenjem. Neznam tko je hondo ali mislim da bi i hondo (ako je istina ono sto pricas tj ako postoje dokazi) trebao dobiti javnu opomenu kao i txc na vasem forumu, Toliko od mene.
#15 |
Registered User
|
2fleks: a gle ti po svojim postovima meni ostavljas dojam da zgledas ovak ![]() pa ti rijec nisam reko |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
#17 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-mislim da ste izabrali krivi forum ako se mislite tu prepucavati. Ako rasprava ne krene u nekom drugom smjeru a ne tko je kaj rekao-zatvaram. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|