Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 24.03.2005., 23:28   #1
tos
Registered User

Datum registracije: Mar 2005
za sky, ledenog i ostatak

dakle, za one koji nisu na raceonlimitu nikad bili evo od pocetka price kak se sve razvijalo da se nebi mislilo da smo mi s ROL-a neki divljaci i kreteni koji imaju n mrtvih i jos tolko saobracajka iza sebe i kako je netko reko tatini sinovi koji zabrijavaju na NFS

prica ide ovako:

po preporuci ludamana su neki od vas dosli na ROL i to je OK. Na ROL-u je pravilo da prije neg ti admin da mogucnost da postas moras se predstavit pod novi clanovi.

sky se rego i dobio pravo postanja bez predstavljanja, te u topic sa internom zajebancijom krenuo vrjeđat. dobio je ban

osoba pod nickom hondo koja je dosla s ovog foruma se predstavila i izrazila negodovanje prema tom pravilu i tome da se nemoze niti gledat postove ak nisi regan. e, da, od prvog posta je krenulo njegovo podcjenjivanje i podbadanje. Na to mu je admin objasnio zasto je to tako. tada su krenula sranja i podbadanja s obje strane...

opaske tipa ganjanje na otvorenoj cesti je glupost itd......

e pa ljudi s takvim opaskama doc na forum koji se zove RACEONLIMIT!!!!!! pa dajte razmislite malo

na vasem forumu su krenula vrjedanja koji smo mi idioti i netko nas je usporedio s onim DEBILOM JADNIM koji je pogazio 2 djevojke u makarskoj i stari ga izvuko. dakle sveopce misljenje je da je to IDIOT, a to kaj se izvuko kao "clan uzorne obitelji" pokazuje nakaradnost naseg zakona i nemojte nas s njim usporedivat.

da se vecina nas ganja po cesti istina je, al da ugrozavamo druge vise od vecine drugih vozaca je jako daleko od istine, pa nismo IDIOTI
tos je offline  
Staro 24.03.2005., 23:39   #2
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Re: za sky, ledenog i ostatak

Citiraj:
Originally posted by tos
da se vecina nas ganja po cesti istina je, al da ugrozavamo druge vise od vecine drugih vozaca je jako daleko od istine
Koji oksimoron

Citiraj:
Originally posted by tos
pa nismo IDIOTI
Neki od vas jesu...TXC naprimjer
Emissary je offline  
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 24.03.2005., 23:42   #3
tos
Registered User

gle imas ekipu kaj se ganja pa su idioti i napravit ce saobracajku za 2min jer neznaju procjenit svoju sposobnost, imas ekipu koja se ne ganja a nezna vozit (ak si vozac znas da ih je pun k...), a imas i ekipu koja se ganja al zna svoje granice.

TXC nije idiot neg ga je raspizdilo pljuvanje po ROL-u i neistine recene o ROL-u pa je rekao to kaj je rekao.

a to kaj je ludaman dao vam link na ROL bez da je objasnio ista o forumu to je druga stvar
tos je offline  
Staro 24.03.2005., 23:45   #4
tos
Registered User

e, da,

hondo je nes nase admine vrjeđo da kao neznaju svoj posao itd, a vidim da vi niti nemate trazenje novih iliti nepregledanih postova... mali savjet vasim adminima
tos je offline  
Staro 24.03.2005., 23:48   #5
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Imaš na početnoj strani foruma "nove diskusije"
Emissary je offline  
Staro 24.03.2005., 23:50   #6
tos
Registered User

sorry, nisam vidio, al kod nas je bolje rjese no, imas find new posts na zaglavlju.
tos je offline  
Staro 24.03.2005., 23:59   #7
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by tos
TXC nije idiot neg ga je raspizdilo pljuvanje po ROL-u i neistine recene o ROL-u pa je rekao to kaj je rekao.

a to kaj je ludaman dao vam link na ROL bez da je objasnio ista o forumu to je druga stvar
ja osobno nisam pljuval po vasem Rol or something lke that , ali ubuduce ak taj vas TXC misli nekoga vređati nek se nauči koristiti PM a ne to javno pisati po forumima

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline  
Staro 25.03.2005., 00:09   #8
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
ja osobno nisam pljuval po vasem Rol or something lke that , ali ubuduce ak taj vas TXC misli nekoga vređati nek se nauči koristiti PM a ne to javno pisati po forumima
Da. Tolko prostota u mjesec dana na svim forumima se ne skupi kolko je on imu jednom postu.
Fleks je offline  
Staro 25.03.2005., 00:09   #9
tos
Registered User

gle, neda mi se zajebavat i prepirat s tobom. ti si odgovorio na txc-ov post koji nije bio namjenjen tebi, da si meni tak na post odgovorio slicno bi reagiro, sam kaj bi mene za pol sata u krapini vidio. O kakvom PM-u ti govoris, pa bolje je sve javno iznjet pa da se vidi a ne da poslje bude on je na pm ovo a on ono
tos je offline  
Staro 25.03.2005., 00:12   #10
tos
Registered User

2fleks:

ovo je tvoj komentar na ROL:
koja hrpetina djece. Svi nfs fanovi. Neko je od ovih bisera nedavno reko: Ja igram NFS pa ću se znat snač na cesti u takvim situacijama. Kakvim, drag na 400m

gle nemoj govorit o necem kad neznas o cem pricas, a sto se txc-a tice to sam u proslom postu reko
tos je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.03.2005., 00:18   #11
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by tos
gle, neda mi se zajebavat i prepirat s tobom. ti si odgovorio na txc-ov post koji nije bio namjenjen tebi, da si meni tak na post odgovorio slicno bi reagiro, sam kaj bi mene za pol sata u krapini vidio. O kakvom PM-u ti govoris, pa bolje je sve javno iznjet pa da se vidi a ne da poslje bude on je na pm ovo a on ono
niti se meni neda prepirati s tobom , ali s tobom se barem more normalno razgovarati za razliku od onoga prije kojega su doma ucili samo prostote i nic drugo , mislim kaj mu se je opce splatilo prolaziti registracijusamo zato kaj bu prostacil , ak je bil prevec "nabrijan" mogel se je malo "otpuhati" i onda dojti sim i napisati nekakav normalni post koji nebi pocel sa "Debilu jedan ...."

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline  
Staro 25.03.2005., 00:23   #12
tos
Registered User

nakon ovakvih komentara

Citiraj:
Registrirao se, pogledao i SAD MI FALI OPCIJA UNREGISTER!!!!

Nakon malo duljeg browsanja po raceonlimit.com, pronađoh ovaj thread http://www.raceonlimit.com/showthread.php?t=5029 . Ono što je zanimljivo, nitko u hrpi replyeva nije našao za shodno da ovoj dvojici kaže da su retardi i da nije šteta ako poginu, ali da je velika vjerojatnost da će još netko zbog njih na*ebat ni kriv ni dužan.

Wow, kakvi frajeri, kakvi uzori...a kad se sranje dogodi (a dogodit će se), onda vidiš kakve suze ti isti frajeri rone...ako prežive. Kupite dnevne novine i pogledajte Crnu kroniku. Sjetimo se samo wannabe trkača iz Makarske koji je pokupio one dvije curice ili onog "trkača" sa BMWom poginuo skupa sa curom i ono dvoje ljudi kojima je jedini grijeh bio što su bili na krivom mjestu u krivo vrijeme u Ilici. Ali glavno da su ekipa ispali frajeri i idoli među hrpom beskičmenih sljedbenika koji će naravno to pokušati kopirati.

Sve u svemu, totalno razočaranje nad vozačkom kulturom te odgovornošću prema sebi i drugima.

edit : moram pohvaliti tamošnjeg admina, odregao me je bez po' frke. To nije forum za mene, definitivno...

Nisam nista procito,ali to su sve ufurani debili.
1.NFS je sranje od igre
2.Nemaju vozacke(nemam ni ja za auto)

Koja hrpetina djece. Svi nfs fanovi. Neko je od ovih bisera nedavno reko: Ja igram NFS pa ću se znat snač na cesti u takvim situacijama. Kakvim, drag na 400m

Hehe, trgam se... Honda su izbacili iz www.raceonlimit.com . Napisao je par postova i odmah ga frknuli jer je napisao da se načelno slaže samnom... Hebote, koja je to ekipa...ludaman, našao si prave uzore, samo tako nastavi.
Preporuka je da se klonite tih debila ako imate malo pameti.
i jos hrpe na ROL-u takva reakcija je normalna, tak da nemoj covjeka procjenjivat po tome, da ja sky-a i honda procjenim po postovima na ROL-u reko bi da su isfrustrirani dedeki koji u desnoj s upaljena sva 4 se voze.

al postove na ROL-u si vjerojatno vidio posto si se i sam rego, a mogo bi se i predstavit na ROL-u
tos je offline  
Staro 25.03.2005., 00:25   #13
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Originally posted by tos
2fleks:

ovo je tvoj komentar na ROL:
koja hrpetina djece. Svi nfs fanovi. Neko je od ovih bisera nedavno reko: Ja igram NFS pa ću se znat snač na cesti u takvim situacijama. Kakvim, drag na 400m

gle nemoj govorit o necem kad neznas o cem pricas, a sto se txc-a tice to sam u proslom postu reko
Pa čuj TXC svakim postom pokazuje da je takav. Za tebe neznam, a iskreno boli me đon. Kad se neko od vas skrši ja se samo nadam da ne nadrapa neko ko je bio samo u prolazu.

Tolko od mene.
Fleks je offline  
Staro 25.03.2005., 00:26   #14
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
tos nothing personal ali govorenje preko neta da ces ti nekome doci ??? Mislim recemo da je to u najmanju ruku debilno.

Sto se tice TXC-a iz njegovih postova bi se zakljucilo da je poprilicno zaostalo dijete. On je mogao kao i ti doci i ljepo objasniti kakav je forum i o cemu se radi a ne bacati prijetnje tipa ja cu slupati svako passat 4motion.

Sto se tice voznje i ja se volim brzo voziti (adrenalin puca itd ) naravno u skladu sa sposobnostima i neugrozavanjem drugih.

Nisam bio na rol forumu mozda odem pa cu onda moci dati svoj komentar u skladu sa misljenjem.

Neznam tko je hondo ali mislim da bi i hondo (ako je istina ono sto pricas tj ako postoje dokazi) trebao dobiti javnu opomenu kao i txc na vasem forumu, Toliko od mene.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 25.03.2005., 00:29   #15
tos
Registered User

2fleks: a gle ti po svojim postovima meni ostavljas dojam da zgledas ovak

pa ti rijec nisam reko
tos je offline  
Staro 25.03.2005., 00:36   #16
tos
Registered User

Citiraj:
Originally posted by Codiac-
tos nothing personal ali govorenje preko neta da ces ti nekome doci ??? Mislim recemo da je to u najmanju ruku debilno.
to je komentar na njihovu raspravu na drugom topicu

Citiraj:
Sto se tice TXC-a iz njegovih postova bi se zakljucilo da je poprilicno zaostalo dijete. On je mogao kao i ti doci i ljepo objasniti kakav je forum i o cemu se radi a ne bacati prijetnje tipa ja cu slupati svako passat 4motion.
isto tako su vasi clanovi mogli ne podjebavat na ROL-u na nacin na koj su podjebavali. a daj si ti zamisli da tebe netko usporeduje s onim likom koji je pogazio u makarskoj one 2 cure. (imas moje misljenje o tome tu negdje)

Citiraj:
Sto se tice voznje i ja se volim brzo voziti (adrenalin puca itd ) naravno u skladu sa sposobnostima i neugrozavanjem drugih.

Nisam bio na rol forumu mozda odem pa cu onda moci dati svoj komentar u skladu sa misljenjem.
slobodno dodi, al pogledaj malo history prije nego na neku internu zajebanciju krenes vrjeđat
tos je offline  
Staro 25.03.2005., 00:39   #17
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Originally posted by tos
2fleks: a gle ti po svojim postovima meni ostavljas dojam da zgledas ovak

pa ti rijec nisam reko
...i dolazimo do zaključka da nisi puno drugačiji od TXC-a.
Fleks je offline  
Staro 25.03.2005., 00:41   #18
tos
Registered User

Citiraj:
Originally posted by Fleks
...i dolazimo do zaključka da nisi puno drugačiji od TXC-a.
svatko ima pravo na svoje misljenje
tos je offline  
Staro 25.03.2005., 00:47   #19
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Dečki-mislim da ste izabrali krivi forum ako se mislite tu prepucavati.
Ako rasprava ne krene u nekom drugom smjeru a ne tko je kaj rekao-zatvaram.
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno