|
![]() |
#1 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
9200 help , hitno!!!!
imam WinXP pro (+sp2) i nedavno sam napravio backup drivera (hvala Bogu) i morao sam instalirati nanovo Windowse. nakon instalacije sam sa tog backupa vratio drivere i kad u DXdiagu kocka koja se vrti sa DX7 teksturom vidi se ovo (Pogledaj attachment) jos piše- dx9+ not supported ; iako sumnjam jer su to driveri sa prijašnjeg xp-a na kojem je podržavalo DX9 u čemu je problem (P.S. max payne 2 izgleda isto kao i u attachu ) HVALA!!!!! ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: terminator. 07.11.2006. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Backup drivera? A da jednostavno s neta skineš nove drivere i bok? Ajde probaj, mislim znam kad si mi pričo šta si napravio, ak je to onda je memorija na grafi otišla u vječna lovišta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Kakav backup drivera? Skini sa ati-jeve stranice najnovije drivere i bok. ??? Di je problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
gledajte, pametni... ako sam u windowsima prije deinstalacije mogao napraviti test DX9 (i uspjelo je) a sa istim driverima nemogu na praviti taj test??? u dxdiagu piše da ne podržava dx9+, a prije je pisalo "all tests successful" (uključujući i test sa dx9 ) , ko je tu glup??? a skinut 30 mb sa dial up-om malo teže: axeman : : Drone : : Machineg : quake2 : : suicide : hello2 : : giljotin ![]()
![]() |
#9 | |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
JA SAM skinuo 115MB preko dial-upa pa kaj
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
DXdiag ce ti odvrtiti sva tri testa ako imas barem dx8 graficku, barem meni je sa Ti4200. Backup drivera ti ne postoji, to ti je isto kao da bi ja "beckapirao" MS office 2003, reinstalirao windoze i stavio office nazad. Nece radit nema sanse. Ak ti se neda skidat drivere sa interneta kupi si Hacker ili PCplay i imas ih na njihovom cd-u. Ajde bok |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
je je imam ja jedan s3 virge instaliro sam dx9 i radi sve ![]() od 9250 ima dx9 inace tek...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|