|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Origin problem
Nisam našao odvojenu temu za ovo, pa postam ovdje (nisam htio spamat BF3 temu). Ako je na krivom mjestu, prebacite je. Uglavnom, problem je pri downloadu BF3. Nikako ne mogu natjerat origin da skida na E disk. Naravno da na C disku nemam toliko prostora (samo sistem i osnovne stvari su tamo). Što sam do sada napravio, bez efekta: 1. Deinstalirao origin i instalirao ga na E disk, 2. U originu instalacijski folder postavio na E disk, 3. U originu postavio folder za spremanje installera na E disk, 4. Promijenio "enviroment variables" TMP i TEMP sa C na E disk, 5. Prebacio "temporary internet files" folder na E disk., 6. Restartao, 7. Pokušao ponovno skinuti igru i vidim da opet zapunjava C disk, dok E disk niti ne dira. Dok to ne riješim, ne mogu igrat pa molim pomoć. Google baš i ne pomaže previše jer mi izbacuje ove korake, koje sam napravio. EDIT: Nekim čudom snima u program files(x86) battlefield 3 beta. Uopće se ne obazire na postavke. Jel ima netko još takav problem ili je netko riješio takav problem? Edit2: Riješio zezanjem po registry-u. Mod neka briše temu, ako treba.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 04.12.2011. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Mislim da bi bilo cool da napises sto si tocno napravio u registryu za nekog drugog koji bude imao slican, isti problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nakon tolikog interesa za ovu temu, iskreno, nije mi se dalo, al ajd. Glupi origin je htio instalirati igru u folder Beta Battlefield 3 i uopće se nije obazirao na postavke (install dir i keep installer dir) koje mu stoje u settingsima i koje se vide kad otvoriš origin. Jedini lijek je bilo ručno promijeniti slijedeće u registry-u: ![]() Jezik me još muči, ali igra barem radi i skinuta je tamo gdje ja želim a ne u c:\program files (x86) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Kad je vec otvorena tema, da ovdje pitam, nije problem Origina vec Battleloga, naime;kupih B3 LE key, upucah ga u Origin, skinuh igru, instalirah, i kad kliknem na nju, ode mi na net da se ulogiram na Battlelog, tamo upisem svoj Origin ID i sifru, i nista, nece se ulogirat, a oboje je ispravno upisano. Drukcije nemogu uopce pokrenut igricu, jel imao tko takvih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da se samo nadovežem na moj prijašnji post. Mora se skinuti 1,12GB eng sb file i 200kb toc file i staviti ih u data\win32\loc. Tek nakon toga radi fora sa update folderom i registry-em. Ako se ne skine/kopira 1,12GB file, nema uopće engleskog, a ako se ne skine i taj mali toc file, onda je samo crni ekran umjesto igre. Dovoljno je copy/paste od nekog tko je skinuo clonedvd. Ovo sve vrijedi samo ako ste skidali direkt preko origina (kao blesav ja), a ako ste koristili clonedvd, tamo već ima eng file u data\win32\loc, pa je samo potrebno dodati 2-megabajtni update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
ako te tješi, nisi jedini - masa ljudi (uključujući i mene, i to od jučer - propade igranje za vikend) ima isti problem. a i nije prvi put, tako da se ne brineš. riješi se samo od sebe. taj Origin je smeće. sa Steamom, recimo, nikad nisam imao sličnih gluposti.
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ne upisuješ originID nego svoj e-mail. BTW, za pokretanje igre mora bit pokrenut origin. U originu klikni na bf3 pod instaled games i automatski će te ulogirat i otvorit ti battlelog.
![]() |
![]() |
#8 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Upisivan je email, krivo napisah gore, naravno da je pokrenut Origin i iz njega pokretana igra, i posalje me na stranicu battleloga i tamo se nemogu ulogirati, i tako u krug. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Update: Na kraju se ispostavilo da su mi svi problemi nastali zbog toga što sam igrao betu ![]() Kod 2 prijatelja sam namjestio igru u puno kraćem vremenu i bez registry gluposti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...3be1rj1mnv.png best customer service ikad..ugl, jel netko zna zašto imam problem koji imam sa originom i kako ga riješiti? oprostite na par grešaka u engleskom, žurno sam pisao misleći da ću dobiti odgovor zapravo od EA... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Nemogu ti vidjet sliku, ali ne postoji ea customer service online. To su sve botovi... moras nazvat support u Ameriku ili Englesku tj. preko skypa je besplatno, pa probaj tako ako ti treba supp osim ako nije neki problem koji mozes googlat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Uglavnom pokušao sam kupiti Dead Space 3 da konačno odigram coop sa burazom kampanju..na saleu je za 3 eura..i odbijaju mi uredno karticu (koja najnormalnije prolazi na steamu, humblestoreu i slično) i naplatili mi 1€..i to tri puta..u međuvremenu sam saznao da će mi te eure vratit jer je to kao neki fee za potvrdit, pitaj boga..ali još mi je nejasno zašto odbijaju karticu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nakon update-a imam problema sa Originom. Pokrenem Origin i nakon 1 minute se ugasi, a origin.exe file nestane. Jel netko imao takvih problema? Probao sam sve i svašta, ali pomoći nema. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|