|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
hitno molim preporuku za dobar laptop
trebam hitno preporuku za laptop, do sad sam imala soni vaio neznan koji je točno model (trenutno je na popravku) , zanima me dobar ekran (mislin dobra slika), služi za fotografije internet muziku i neki mali poslovni program , važno mi je da je brz i nebi bilo loše da je dobar dizajn . do oko 5ooo -6ooo kn može i manje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Zahtjevi su ti malo preveliki za proračun. Svi ekrani tog ranga laptopa su loši, pogledaj možda Toshibu Satellite S500 ili ovog HPa koji ima ipak bolji ekran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Nit ona zna sta je 'dobar ekran' niti ima smisla ovo sta ti pricas da su svi ekranu u rangu 5-6k losi. Treba joj laptop za fotografije, internet i sl., znaci treba joj glossy ekran jer su na njemu slike ljepse nego na matu. Daljni opis zahtjeva laptopa je presmjesan, oce da je brz i lijep. Moja preporuka je, uzmi 5-6000 kn, odi u trgovinu i kupi onaj koji ti je najljepsi, neces fulat ni s jednim, jer za te pare su svi brzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Netko ko stvarno treba 'dobar ekran' ne bi napisao da trazi dobar ekran nego tu i tu matricu. Kad ides pisati ljudima savjete na forumu onda probaj procjeniti njihovo znanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
khm danas smo se digli na ljevu nogu kazes ? ![]()
![]() |
#7 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
neznam kakve vi kriterije imate ali ak se danas nemoze dobiti solidan laptop za 5-6 tisuca kuna , onda je netko tu lud. http://www.telebit.hr/products/77896...--Webkam-.aspx toshiba najbolji izbor,nije najbolji omjer love/sirove karakteristike ali vrijedi te razlike u cijeni.Neznam samo zasto su ovako skupe, a300 serija je pocinjala od 4500 kn ak se ne varam. Decki, cura netreba lap za igrat igrice a u pozadini da konvertira h.264 fajlove, normalan lap joj treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ako ti je "Vaso" bio dobar, bit će ti i bilo koji od 5k Kn. Što se tiče lcd-a, postoji li danas uopće "loš" lcd..?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|