|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
SE555 male WLAN brzine
Iman SE555 sa 1.30n firmwareon. U mrižu mi je spojen laptop sa Broadcom integriranon wlan karticon (hp nx6325) i pc koji je spojen kabelon na router. Kada pribacujen nešto sa pc-a na laptop brzine mi ne prilaze 2 MB/s i to na udaljenosti od 3 metra od routera bez ikakvih prepreka. Na udaljenosti od 10 metara i 2 zida između brzina je 1.8 MB/s. Igra san se sa postavkama u routeru, minja odašiljanje sa b/g mixed na samo g, ali nema promjena. Jedina promjena koju san uspia napravit je kad san upalia super-g (108 mbit/s) na routeru, pa mi je brzina narasla na oko 2,5 MB/s. Neznan zašto jer san mislia da se atherosov super g i broadcom ne podržavaju. Zna li neko šta bi moglo bit? Router je star skoro 5 godina, radi 0-24 i dosad nisan ima nikakav problem, a na brzinu bežićne mriže do sada nisam obraća pažnju, jer mi veća brzina nije previše trebala. Na kompjuterima je 7 ultimate 64. EDIT: Enkripcija je wpa2-psk sa 21 znamenkastin kodom.
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
To ti je normalna brzina za wireless, meni je recimo između 2 kompa koja su oba na wirelessu ~1 MB/s... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ok, hvala. Zna li možda neko nešto o ovom super G. Da li se isplati držat to upaljeno? I da li mi kartica na laptopu podržava to? Kolko san naša na internetu ne bi tribala podržavat, al svejedno daje nekakvo povećanje brzine. Još san čita da može doć do interferencije sa bežićnin telefonima i mrižama od susjeda, kojih vatan 7-8 u zgradi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|