|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Windows XP stvorio novo ruho
Pozdrav svima! Ovo što sam odlučio reći zapravo i nije problem, ali mi je prilično čudno. Kupio sam 54Mbps Wireless 802.11g/b WiFi LAN PCI Card Adapter N31 (Atheros čip), umetnuo ga u PCI utor, instalirao driver i - sve radi! ALI, izmijenio se izgled i način paljenja, gašenja računala i ulaza u Task Manager pomoću Ctrl+Alt+Delete. Pogledajte slike (prije i poslije). 1. Pri paljenju me pita za administratorsku lozinku iako je nema i do sada se računalo palilo bez ikakvih pitanja (jer postoji samo administrator). Ja mjesto za lozinku ostavim prazno, kliknem OK i onda čekam tri godine da se računalo podigne. I sljedeći put pri paljenju opet isto. 2. Kombinacija ctrl-alt-del je prije odmah pozivala Task Manager, a sada se najprije otvori nekakav izbornik. 3. Kod gašenja se sada javlja prozor sličan onome iz WIN98. 4. U startu lijevo od imena nema sličice koju sam postavio niti je mogu postaviti (bila je nogometna lopta). Kako se takvo što moglo dogoditi? Što moram učiniti? Moram napomenuti da se radi o starom računalu i WinXP-u SP3. Sporost pri podizanju je ogromna, što nie bio slučaj prije instalacije. To računalo još nije ni bilo na internetu. To sam instalirao unaprijed jer ga namjeravam spojiti bežično sa t-com Wlan modemom. Evo, ako tko ima kakvu sugestiju, molim da se javi. Hvala svima! Pozdrav! P.S. Za slike "prije" koristio sam svoje računalo, dok su slike "poslije" sa djedovog starog računala. Ispričavam se zbog loše kvalitete slika. Nadam se da se nešto može prepoznati. ![]() Zadnje izmijenjeno od: DEfragmenter. 29.09.2010. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Imam identičan problem ali nikad nisam pokusao to promijenit....Mislio da se radi o mojoj grešci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Control panel--->User accounts pa promijeni nacin za logiranje ili izbrisi iz propertisa mrezne, stavku pod Microsoft netware.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel to možda Netgear? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ides na network settings,izaberes lan adapter,udjes u propertiese i tamo gdje imas opciju za mijenjanje IP adresa imas taj microsoft netware,oznacis i kliknes na uninstall. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|