|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2010
|
Satelitski program
Dakle, trebaju mi upute za što uzeti kako bi mogao gledati satelitski program na pc-u. Kakva kartica mi treba i što nakon što uzmem karticu. Isto tako zanima me uglavnom sportski program. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
skystar satelitske kartice su dosta rasirene. pretpostavljam skystar 2 hd. ako ne mislis placati programe onda trebas kljuceve za dekodiranje, a ne znam tocno sto se sve da dekodirati... i na kojem satelitu, uglvnom, malo toga... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Osim DVB-S kartice (preporučena je OK), moraš imati; 1. tanjur 2. LNB za digitalni prijam. Taj LNB nije niš posebno, samo misli na to da ne radi na onim najstarijim LNBevima. 3. kabel za spajanje LNBa i recimo te DVB-S kartice 4. softver za gledanje. Moja preporuka: DVBViewer. Što se tiče otključavajna; zaboravi. Nema ništa vrijedno spomena što se može otključati. Nagra3 se čvrsto drži. A što se sportskih programa tiče, to bi trebao reći netko tko prati. Na Astri 19.2E ima jako malo slobodnih sportskih porgrama i uglavnom su loši. Možda ima na nekom drugom satelitu. Mene ne zanima, pa ne znam. Ukoliko bi gledao i druge satelite, onda svakako razmisli i o: 5. dvostrukom LNB-u, tj. LNBu za 2 satelita |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
!? Nagra3 je sustav kodiranja programa koji se plaćaju. Dakle nema free kanala. Bilo bi besmisleno kodirati besplatne programe, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
sorry, letimice sam procitao pa nisam skuzio. mislio sam da je nagra3 ime satelita (tek nedavno sam nabaio satelitsku karticu, ne znam jos sve te vrste kodiranja itd...). hjooj kaj ste svi temperamentni tu na ovom forumu... Zadnje izmijenjeno od: Zagorhac. 05.04.2010. u 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Sto se kljuceva tice vrlo vrlo slabo. Navnodno DigiTV na Thoru ili tako nesto. No i to bude otislo prije ili kasnije. Ak si mislis gledati neso vise moras uzet karticu ili CS. Nema druge u ovome trenu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Pozdrav Skystar 2 obicna kartica ne Hd ta je skuplja i treba ti za nju veoma jaka konfiguracija- Cijena kartice koju ti ja preporucujem je oko 104 Km , u Tuzli .Moze se nabaviti u Ingelu na Stupinama. ![]() SkyStar2 TV-Sat PCI DVB-S 104,13 KM Ono sto tebe interesuje ,svi kanali na Digi - Thoru su otkljucani i kljucevi se uz dodatke veoma lako nalaze . Kartica inace pored odlicne slike ima mogucnost snimanja programa u mpg2 formatu. Samo sto moras skinuti program DVB neku stariju verziju i pluginove i dobijas digitalnu televiziju za relativno malu cijenu . Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj ja tu karticu imam nekoliko godina i to mi je najboli dio koji sam kupio za kompjuter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Canal + NL je FTA na svim resiverima ovih dana btw,navalite dok još ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|