|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Pozdrav Naime nešto čudno mi se događa s kompom.Za početak komp je: CPU: AMD Athlon II 240 MB:Asrock M3A785GXH/128M Grafa:Asus HD 4650 Ram: 2X2GB A stvari stoje ovako.Jučer nisam mogao pokrenuti par igrica(dječije)koje sam instalirao dva dana prije i koje su radile.Kad ponovno pokušam instalirati neku od tih igrica,komp je vidi kao instaliranu. Microsoft Outlook office 2007,idem otvoriti mail koji je normalo radio i onda se program ponovno instalira samo neznam odakle taj download i nakon toga mi se komp restarta i mail radi ponovno.Ista se stva dogodila kad sam ponovno htio otvoriti mail.Pregazio sam Office paket i za sad je sve u redu. Sigurnosna kopija se ne odradi do kraja,obavijest da su neki folderi na dicku C corrupted koje sasvim normalno otvaram. Komp sam prošao s malwarebytes i nije našao ništa,isto tako koristim Avast koji nije našao nikakve zaražene failove. Ako netko ima nekakvu ideju zbog čega se to sve događa dobrodošla je, u kranjem slučaju će ići format C i novi Winsi. Kao što kažem svaka pomoć je dobro došla. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
hm... tough one indeed... ipak, misljenja sam da ti se nesto uspjelo nakenjati na komp bez obzira na avast, jer ne moze biti da ti je outlook samo tako pukao i odlucio se ponovno instalirati. meni se takoder znalo dogadati da odjednom, nema foldera za igru. onako, nema ga, a jucer sam igrao istu. rijetko ali se znalo dogoditi. sta da ti kazem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Napravio sam check disk i bilo je nekih obavijesti,ali kako sam sad na poslu ne mogu doći do tog loga. Na disku imam 0.1% bed (dva crvena kvadratića)sektora pa sam nekako razmišljanja da bi to mogao biti razlog. Kad sam radio check disk označio sam i recovery bed sektora ali se ništa nije dogodilo Ako je hard u pitanju nije to neki problem pošto u kompu imam još jedan,ali nekako bi volio biti siguran da je do njega. Nije problem format ali ako se stvar bude ponavljala onda nisam rješio ništa,znači prrvenstveno bi volio znati razlog zašto se to događa Zadnje izmijenjeno od: inaki. 30.04.2010. u 09:00. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo me opet. Naizgled sam riješio ovaj problem.Boota sam komp s HDD Regeneratorom i pusti da odradi,tako da se nadam da je sad riješeno. Međutim sad me muči nešto drugo,pa da ne otvaram novu temu evo ukratko o čem se radi. Kada otvorim novu mapu i dodam joj naziv uvijek dobijem ovo: http://i41.tinypic.com/2en2o1g.jpg Kliknem pokušaj ponovno i onda je u redu. Isto tako ako hoću neke mape kopirati u druge mape dobijem ovo: http://i44.tinypic.com/1ifm8m.jpg i moram kliknuti pokušaj ponovno onoliko puta koliko mapa kopiram. I tako za sve šta god radio na kompu s kopiranjem,izreži,preimenuj,stvori pečac... Eto u kratkim crtama to bi bilo to i svaka pomoć je dobro došla! Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://support.microsoft.com/fixit ovo je novi, ali ne jos do kraja razradjen alat od microsofta (FIX IT), ako imas greske pomoci ce ti ih rijesiti (mozes sam odrediti sta zelis da "FIX-a") jedino mi pada jos napamet bad sectori mozda, no mislim da ni to nije...
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@inaki ocito si sad sa "masiranjem" harda da regeneratorom, podaci vise nisu na istim sektorima i zbog toga ne moze ocitat doticne foldere/mape.. Hard ti prolazi testove okej, nakon HDD Regeneratora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Po meni to nebi trebao biti problem pošto se isto događa i na drugom hardu kojeg nisam "tretirao" s HDD Regeneratorom Što se tiče testiranja harda,u HDD Tune nema nikakvih erora kao ni s CheckDiskom. Mislim komp radi,ne vidim nikakav gubitak na performansama,malo iritira to kad nešto kopiram i slično,tako da se još nisam odlučio za format i nove winse.Na sistemskom hardu nemam ništa bitno tako da to nije problem U svakom slučaju hvala svim na trudu ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 11.05.2010. u 08:30. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|