|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
GeForce 9600GT i 64bitni Win7
Pozdrav svima Nakon sto se godinu dana bez problema vrtio winXP, odlucio sam instalirati windowse 7, 64-bitnu verziju (zbog 6GB RAM-a). Instalacija je prosla normalno, sve komponente su se prepoznale i uredno instalirali genericki microsoft driveri. Problem je nastao kad sam isao instalirati drivere za graficku (197.45). Nakon sto bi se instalirali, trazili su restart i nakon toga se windowsi vise nisu htjeli podici. Dosli bi do one svoje animacije u kojoj lete boje i nakon toga ni makac dalje. Ako bih u startup-u odabrao Disable driver signature enforcement, windowsi bi se podigli, ali bi nakon par sekundi se zamrznuli (mis ne mice, tastatura ne reagira). Nakon deinstalacije drivera u safe-modu, windowsi bi opet proradili sa microsoft driverima. Pokusao sam sa nekoliko starijih verzija drivera, pa cak i sa tweakforceovim xtreme-g driverima, ali uvijek bi se isto dogodilo. Ako netko ima ideju kako ovo rijesiti, unaprijed zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
da li ti je grafa spojena na tv? ako je upali tv i vidjet ces da je tamo slika u win i samo preko tv-a prebacish na monitor kao primarni |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ne, nisam je spajao na tv, samo na ovaj glavni monitor (LCD). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Isprobao sam nekoliko 19x verzija, niti jedna nije htjela raditi. Maloprije sam probao sa 186.18, i wtf, ona radi bez problema?!? Pokrenuo i nekoliko igara, sve radi kako treba. Zakljucak: 19x verzije ne rade, 18x rade. Uzrok zasad nepoznat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|