|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
mx-518 desni klik neradi
dobio sam mx 518 obični edišn sa neispravnim desnim klikom tj čujem klik al se neizbacuje onaj prozor na desktopu windowsa npr. neznam kako se to pokidalo ili šta več, pa me zanima pošto znam da pisane garancije nemam pa me zanima jel bi ga ja mogo podvalit na garanciju da nađem isti takav miš al sa garancijom znači samo bi zamjenio miš u kutiji naime imam (valjda) orginal kutiju od miša pa me zanima jel se može nekako skontat da miš neodgovara ambalaži u kojoj dolazi - serijski brojevi ![]() ili možda logitech support-nešt sam čitao o tome pa eto jel bi prošlo to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
otvori miš, nađi neki stari pokvareni miš i zamijeni sklopove za klikanje ![]() moj stari mx510 je doživjel 3 il 4 takve transplantacije ![]() a što se gare tiče, mogel bi ga podvaliti ako si u vemilu kupil jer oni za logitech nisu pisali serijske brojeve na račune ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
to sa sklopovima - nešt komplicirano jer nisam rastavljo miš tak da imam doma svoj mx518 batman edišn sa garancijom tak da nemogu zavaljat links (mislim) baš zbog toga što neizgledaju isto, bar onaj oklop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
znači izvedivo je, samo trebam nači ispravni sklop za desni klik i zalemit ga na mjesto defektnog pa nije loša opcija,zaposlit ču svog susjeda on popravlja televizore pa valjda zna zalemit to tnx ljudi svaki prijedlog ili savjet za mijenjanje sklopa dobrodošo,kolko vidim neki šarafi su ispod onih malo večih podloga za klizanje miša jel se daju nabavit/kupit iste/slične ak ih sjebem pri rastavljanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni se isto desilo da mi crkne desni klik posle nekih mesec dana koriscenja.. Pa bix isto zamenio kao i vi.. Samo me interesuje sa kog misa ste skidali ? Imam neki "kuglicar" onaj najstariji.. Ima isto one 3 kvrzice za lemljenje i na izgled isto izgleda kao od mx518.. Pa ne znam, sta vi mislite da li ce odgovarati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pripazi kad budeš rastavlja miša jer su ti vijci ispod teflonskih padova koje je lako deformirati i onda ti nadrlja jer ti miš više neće fino klizati po podlozi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|