|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Komentar konfe.
Molio bi komentar konfe i ako ides sta bolje za koju lipu vise ili slično.Konfa će služiti za net,tipkanje u wordu i maksimalno koji put pokrenuti AUTO CAD ili neki slican program. Znaci cisto tipkaca masina bez ikakve igre(ili kako bi oni rekli,ma igrat cemo mi karte ![]() MB EPOX 8rda3I..........................432 Sempron 2400+,box...................500 HDD Maxtor 80Gb/8Mb ,7200......475 CD RW LG....................................200 Gigabyte radeon 9550,128 Mb....490 Flopi.............................................60 ![]() i molio bi da mi jos pomognete oko memorije i kučista 256 DDRa,400MHz SAMSUNG ILI KINGMAX? I neko kučiste sa ok hladenjem da me ne dave po ljeti ili mislite da je bolje da im predlozim da kupe vent i odmah im ovi ubace unutra? Sve zajedno u VE-MILU 2650 kn
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ak veliš da buju se igrale karte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Onda recimo 2200+ i ustedim cca 60kn i kartica 9200 i ustedim jos70 kn i za tih 150 kn dodamo jos 70 i kupim jos 256 MB... Mogolo bi i to... Ma oni ce kupiti ono sta im ja kezm sada za koju kunu vise manje nije bitno,ali opet mi je glup ljudima spucat lovu za nesto sto nece koristiti... A sto mislite o MANLI grafi 9200SE garancija je 1 god a malo je jeftinija isto ? Meni MANLI jos uvijek radi....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|