|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Spajanje vise headseta na isti pc?
Na koji nacin spojiti 5+ bezicnih slusalica na jedan pc ili laptop? Pretpostavljam da postoji neki uredjaj na kojeg se bezicno spajaju slusalice a on se onda spoji na pc. Na netu sam pronasao bluetot hubove ali nisam siguran je li oni tomu sluze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jan 2009
|
spoji puno ovih ^^ -- jedan na drugi http://www.niharsworld.com/wp-conten...o-splitter.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
i onda će skurit sve živo.... Trebaš naći zvučnu koja može sve izlaze imati FRONT SPEAKER i onda će raditi. Imao sam par puta MB sa ALC888 čipom koji je to mogao, ali opet ne mogu svi. Radilo se o ASUS pločama.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Da me ubijes sad se ne mogu sjetit kak se to zove, ugl. u studijima ti se koristi uredjaj koji ima jedan input (XLR) i vise output kanala (jack) od kojih svaki ima malo vlastito pojacalo i onda se preko toga spaja tolko slusalica kolko izlaza imas, standrad je 6-8. http://www.hhb.co.uk/hhb/uk/products...ger_HA8000.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Znaci ista situacija je i sa wireless slusalicama? Ovo tipa bluetooth hub nece pomoci, nego mora ici jack muski u jack zenski na uredjaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pa, ja kad ukopcam na plocu zvucnik/sluske, pita me kao sto zelim koristiti, lijepo stavim kvacicu na front speaker i svira mi na zvucnike i na slusalice...gigabyte ploca |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Je'l imaju te slusalice svaka svoju stanicu? Ili ti pokusavas neke bluetooth slusalice spojit na istu stanicu (bluetooth hub)? Nikad nisam radil sa bluetooth hubovima pa neznam kak se ponasaju, a sa ovim jesam. Inace izlazi bez problema drze dvoje slusalice, pa npr. kupis taj vrag sa 4 izlaza i 4 adaptera s jednog jacka na 2, pa tak usparas pare, samo moras paziti da ne navijas integrirano pojacalo previse da ti ne skuri slusalice ili pojacalo od slusalica ako ga imaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nije nista komplicirano. namjeravam video materijal sa laptopa usmjeriti na projektor, a onda da npr. 10 ljudi stavi bezicne slusalice na usi (spomenuo sam bluetooth slusalice jer su one najjeftinije) i spoje se na laptop da bi culi zvuk. Je li mi u ovome moze pomoci bluetooth hub? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|