|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
monitor za obradu fotografija uz MacBook Pro
Molim Vas preporuku koju monitor uzeti uz MacBook Pro 13" 2.26GHz, koristio bih ga obradu fotografija. Trazio sam apple cinema 20" (ok mi je radi cijene i velicine) ali ga vise nema u prodaji, a ovaj od 24" novi mi je malo skup a i treba adapter. Pa ako je netko zna preporuciti neki drugi monitor...bio bih zahvalan. Cijena oko 3 000,00 (trenuto vise ne mogu dati) Citao sam dosta dobrog o Lenovo L220x...da li je on best buy? Hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Taj ACD je generacijski i matricom nesto stariji rodjak 2005fpw-a Citiraj:
Skoro sva inicijalna pitanja i znatizelju mozes educirati na informacijom prepunom dijelu monitorskog podforuma. |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala Visage... mislim da ce ovaj Dell biti ok, s obzirom na lovu koja mi je na raspolaganju. po postovima je best buy. spajanje njega i Mac-a je DVI-DVI? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
da li MacBook Pro 13 s monitorom HP ZR24w spajam direktno s kablom displayport tj. ne treba mi "Display Port to DVI" adapter - cime mogu ustediti 250 kn ( pa mi je HP od Della 2209wa skuplji samo 550 kn, pa mi se cini bolja investicija HP onda) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
joj.....odluke, poludit cu ;-) Dell 2209AW ili HP ZR24w razlika u cijeni je 800 kn, nije malo, da li dobivam puno vise s HP-om? a on ima rezu 1920, a dok Dell ima 1680x1080 - da li je to nesto bitno na sta trebam obratiti paznju i na temelju toga donjeti odluku (monitor bi bio za obradu fotki)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
veća rezolucija nikad nije za baciti ako si je spreman platiti...a tu su ti negdje i zr22w i viewsonic vp2365wb sa 1920x1080 u priči, kao i lg w220p ja sam sa svojim zr24w jako zadovoljan ali opet, ja sam prije imao 22" pa mi je bilo glupo ne uzeti sad malo veći edit: a i računaj si da ćeš ti stvari koristiti 2 monitora, onaj od laptopa i novi, pa si i toolboxe sve možeš prebaciti na onaj od laptopa Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 10.05.2010. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Tvoj model je bio "osudjen" samo na DP i obicno si trebao dobiti ovu adapt~kablinku. Pa onda samo dokusuris punim DP kablom. Ali ionako ti je to najpovoljnija opcija naspram ostalih pretvorbi. Nacuo sam o nekoj prici uz Apple/HP kombinaciju kod gamutnijeg brata : Incompatibility Issue: Certain customers have reported incompatibility with the HP LP2475w and HP LP2275W monitor. We have had two separate reports that the screen jitters and shakes and makes it unusable. We also have reports that it works fine. This is due to an incompatibility between the monitor and Apple products. If you are going to be using the HP LP2475w monitor we can only refund the cost of the cable upon return, not the shipping charge because this is a disclosed issue at the time of purchase. Mozda je to razlog zasto su se pojavili dodatni kablovi od HP-a u prodaji? Jer vidim da ih cak i nasa nabava ima. Uglavnom mini na DP kabel je jedva nesto iznad 100 kn, tako da nece biti neki trosak. Ako ti je 800 kn pokretno za mjesecni budjet... onda ces sam znati odgovor. Ako nije, onda je ZR ipak vec ravnica koja ce ti ionako ostati 5 godina na stolu. U svakom slucaju javi se u ZR temu kad ga stavis na stol. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|