|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sony Ericsson V640i
evo daje mi frend navedeni mob zapakiran za 600 kn sad mi recite jel to previse i opcenito neka misljenja o mobu? Ja nisam previse zahtjevan sto se moba tice, kameru koristim jednom u sto godina, jedino sta mi je bitno je ovaj mp3 player i tipke da mogu brzo poruke pisat. ima tko kakvih iskustava sa njim dobrih/losih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da li je rabljen ili nov? Inače, da se nabavim nov novcat u okviru od 500-700kn. Kakti nasljednik v630, ništa spešl, srednja klasa, pouzdan mobač, dobra baterija. Nemožeš se zeznut sa ovim modelom, to budi siguran. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_v640-2125.php
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa nije previse , u ducanu je novi 791kn i dobijes kroz godinu dana jos 290kn na racun ... Da ti ga da za 500 uzmi odmah , ovak za 600 ih nadjes i po oglasima . nije los esteski ali funkcije bas i nisu nesto za poluditi , displey bar i nije naj , kamera je osrednja , ali sve u svemu ok mobitel ... I u onoj Havana boji izgleda za moj pojam odlicno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo nabavio sam mob sve u svemu zadovoljan sam...lijep je, ima oke funkcije jedino da su mu tipke malo vece al i na to cu se naviknut. E sad imam jedan problem jer ga trebam otkljucat. Lik mi kaze da otkljucavanje kosta oko 300 kn i da se nemoze otkljucat samo tak jer ima problematicnu verziju software-a... Jel zna tko jel se moze ovo otkljucat sa kablom za sony erricsone?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
Inace taj mobitel je Vodafone ekskluziva ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
A vjerojatno hoce , kao sto i za sve izadje . Ako ti je t-mobile primarni - ima na njihovom webshopu sony ericson k610 novi za 548kn , crvene boje , i besplatna dostava na kucnu adresu , i platis ga pouzecem ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma uzo sam ga od frenda pa cu ga ili vratit ili cu nes skombinirat. Jer me lik trazio 200 kn u nekoj trgovini za odkodiravanje , ili bi mi neki sistem da mi zbusi karticu i neki nosac ugradi stajaznam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
E ne znam to...To moram kod frenda ic vidjet. To je ovaj nes u tom ducanu prico da kao da imaju 2 verzije taj 53 i 52...Pa ga moramo spojit na komp da vidimo koja je tocno. Bumo vidjeli kad ga spojimo. daj Igore pojasni mi to malo pls? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
|
To mozes vidjeti i doma sam , samo ti treba usb kabel , usb flash drivers i xs++ ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Je, XS++ je program. Upali XS++, ugasi mobitel, u programu stisni connect i nakon toga mobitel prikljuci na USB kabel istovremeno drzeci tipku C na mobitelu. Ispisati ce ti podatke o mobitelu i to nam fino tu pokazi. Ako je CID53 se jos ne moze otkljucati, a ako je CID52 se moze koliko sam ja upucen.
![]() |
#16 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
niš od toga dečk ibez obzira ako je i cid 52/53 v640 je nova platforma DB 3150 koju xs ne podržava(ni setoollite,jdflasher) na veliko se priča da bi uskoro trebao izači alat s podrškom za db3150,cid53 a kad to bude..... iako ima puna verzija setoola,kulankendi,da vinci itd ali je cijena paprena za otključavanje
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nadao sam se da je mozda stari sa CID52 DB2020 ali sam ocito pogrijesio... :\ Sorry radi pogresnih glasina. Btw, i ja sam trenutno u iscekivanju novog XS-a, nabavih si i W910, pa bih ga volio imati na drugome operateru. @MASVA - k800 je up and running, usput sam jos 2-3 komada otkljucao do tada, rade kao podmazani. ![]()
![]() |
#19 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
sad su aktualni elfovi za SE,to isto nije loše
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
SonyEricsson V640i problem
Dakle, pojavio mi se slijedeći problem na mobitelu. Normalno ga upalim, utipkam pin za sim karticu, dobije mrežu,ali se nakon par sekundi automatski restarta i tako stalno..Očistio sam sim karticu, pokušao i sa VIP i sa tomato karticom, ali ista priča...Napominjem da u drugom mobitelu obje kartice rade bez problema...koji bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |