|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Strong SRT5203 (reprodukcija snimljenog materijala na kućnom kinu)
Pozdrav svima! Nedavno sam kupio DVB-T prijemnik Strong SRT5203. TV program snimam na Kingston USB memoriju kapaciteta 8GB (FAT32). Za izlazni format sam odabrao PS (MPEG PS) i dobijem snimljeni materijal rastavljen na nekoliko datoteka sa ekstenzijom .MPG (ne .mpg) Koliko sam shvatio, ako je snimka veća od pola sata, reciever rastavlja snimku na jednake dijelove od po otprilike pola sata. To bi se trebalo bez problema spržiti na DVD i gledati na DVD playeru (moj je LG HT 202SF kućno kino). Ali kad takav DVD idem reproducirati, jako se primjećuje desinkronizacija zvuka i slike. Pokušao sam te datoteke spojiti u jedan zapis, ali reprodukcija stane na mjestu gdje su spojene, a ako ih idem pretvarati u bilo koji drugi format, opet je velika desinkronizacija, kao i pri izradi DVD-video diska sa menijem. Ako je snimka manja od pola sata ona je u jednoj datoteci i reprodukcija takve datoteke na DVD playeru ide odlično (osim kada premotavam). Postoji li način koji bi "prisilio" taj reciever da sve snimi u jednoj datoteci? Zašto uopće rastavlja snimku na dijelove? Da budem jasan, problem kod reprodukcije mi se događa samo sa datotekama iz recievera. Reprodukcija bilo koje druge .mpg datoteke je besprijekorna. Ako netko ima kakvu sugestiju, molim da se javi. ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|