|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem sa baterijom nakon instalacije windows 7
nisam znao dal da stavim pitanje pod hardwerski pdf il soft. uglavnom instalirao sam win 7 na HP 6735b i par sekunda nakon iskljucivanja laptopa sa punjaca on se ugasi. kad je na punjenju sve ok radi osim sta u desnom dolje kutu iznad ikone od baterije pise "consider replacing your battery". nakon sta se laptop izgasi sa punjaca prilikom micanja misa otvara sve preko cega mis pređe. nakon toga instalirao sam xp ALI sve je ostalo isto osim sta ne pise to "consider...." nego nesto slicno. napominjem da baterija nije bila izlozena nekom strujnom udaru il sl nego da se problem javio odmah nakon instalacije. prije je bila vista i na njoj je sve ok radilo.
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini HP BatteryCheck pa vidi što on kaže, moguće da je baterija krepala... http://rapidshare.com/files/38279037...tteryCheck.zip
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.05.2010. u 23:09. Razlog: prevelika slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ako je notebook još uvijek u jednogodišnjem jamstvu (ne Care Packu), odnesi reklamirati u najbliži ovlašteni servis.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nije moj laptop al mislim da jos vrijedi garancija...btw ima neka naljepnica sa nutarnje strane baterije, u donjem redu pise "battery li-ion 6 cell 2009/04/23"....jel to datum od kada vrijedi garancija il kad je napravljena ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Kada je napravljena, ali garancija teče od datuma kupovine. Na ovom linku možeš provjeriti garanciju, treba ti samo serijski i product number notebooka... http://www11.itrc.hp.com/service/ewa...88229+28353475
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|