|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
dvd/divx player do približno 300 kn
Ovako, kupio bi dvd/divx player do približno 300 kn (+-)..Kako bi mi to bio kao neki, nazovimo "rezervni" dvd koji ne bi previše gledao, nije mi potrebno da bude jako skup, ali bi volio da ima slijedeće: 1) fer garanciju odnosno ok servisnu mrežu 2) da dobro čita oriđiđi i zapržene dvd-ove 3) ok bi bilo da ima mogućnost spajanja usb-a il sl. 4) čitanje titlova 5) ne treba mi hdmi povezivost jer je ionako tv star i ima samo scart 6) srebrna boja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
svoju odluku moš podijelih u 2 grupe: 1 - kinezi, pouzdanost i ispravnost u staru upitna, imaš ih po velebnim trg. centrima 2- za cca 20-50 kn više brand name; LG, Sony, Samsung...u startu ulijeva više povjerenja i 90% manja mogućnost neispravnosti dakle odluika je na tebi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Svjestan sam toga, znam iz vlastitog iskustva. Tako imam npr. vtrek kućno kino iz peveca koje već 5 godina radi bez ikakvog problema, a imam i dvd/vcr combo od sonya koji je bio plaćen ko suho zlato, a čita samo original dvd-e, i to još ne sve...Kod mene je situacija bila obrnuta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|