|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2010
|
Konfiguracija ne pali
Poz! ![]() maticna s3pro-m ram isprobao sam vise plocica 32 i 64mb hdd WD 6gb cpu p3 733mhz psu 300W MaxPower vga ati ve family stavio maticnu u kuciste, spojio hddled, power i kasnije speaker. ustekam sve i pritisnem power gumb, hdd led se upali na sec, nikakvog beepa, niti slike. sta mi je raditi? ili u smece s tim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izvadi matičnu iz kućišta i sve spoji na stolu. Ako ni tada ne bude valjala, baci je u smeće.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
gledao sam malo jumpere (ima ih dosta), postavljeno je na AUTO FSB, a mnozitelj na 5.0x. kako to mislis na stolu? nece se nesto sprziti ili kratki spoj biti? napomena: ovi dijelovi nisu bili prije na ploci, neznam koji su bili (ovakvu sam ju dobio, golu plocu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je stol drven ili plastičan ne može doći do kratkog spoja. Svakako bi prvo trebao nabaviti manual da vidiš podržava li ploča sve sadašnje komponente. U povjerenju - ta konfa nije vrijedna zahebancije i ja bi je bacio u smeće da sam na tvom mjestu.
![]() |
#5 |
Banned
|
probat cu veceras izvaditi pa probati izvan kucista, manual sam nasao i po njemu spojio power i hdd led. podrzava moj procesor, a i graficku bi trebalo. ma to su konfiguracije za vikendice i apartmane i tako, ima od 133mhz do 800mhz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
http://www.elhvb.com/mobokive/Archiv...ManualV101.pdf ovo je link na manual za tu matičnu. samo kao što kolega coconut kaže, baci to u smeće, tu na forumu ćeš si nać takvu ploču sa ramom za 30 kn, koja radi:-), ili cjeli komp iz tog doba koji radi, za manje od 100 čuna:-)) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|