Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.04.2010., 18:45   #1
maryo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
ExperTool uzrokuje BSOD-ove

imam velikih problema sa kompm
cpu c2d 2.8 E7400
gpu 9800gt 1gb
maticna blood iron p45 series
ram 4gb
napajanje xilence gaming 650W
zvucna creative

Znaci komp mi se poceo jako blokirat, desavalo se da sam ga morao gasit rucno, a nekad bi i pokazivo plavi ekran. Kad bi ga ugasio na ruke nebi se htio upalit prvih par puta. Sve dok ga jednom nisam upalio, win digo, pokazo je plavi ekran i restarto se i tako je iso u krug. Kad sam ga iso formatirat, pri instalaciji wina mi je baco plavi ekran. Onda sam zamjenio sve RAMe, win se digo ali opet su bili isti problemi, blokiro se i pokazivo plavi ekran. Onda sam zamjenio graficku i stavio unutra 9400 misleci da sam zeznuo 9800gt, jer sam par dana prije cistio istu od prasine, ali problemi su mi poceli prije od toga. Kada novi rami i grafa nisu pomogli iso sam zamjenit HDD, stavio nove windowse ali opet nije bilo promjene, on bi se zblokiro i dok nista na njemu ne radim. Nakon svih zamjena nisam znao sta da radim, maknuo zvucnu i ostavio onu na maticnoj ploci. Nista se nije desilo. Onda mi je neko reko da mi se svadjaju driveri od G5 i G19(WTF??).I nista stavio sam drugi mis i tipkovnicu pa sam jos i flasho bios od maticne ali uzalud. Posto sam napajanje i maticnu kupio u istoj firmi, odnio sam komp kod njih na diagnostiku i tamo se stroj vrtio 8h. Rekli su da nema kvara na maticnoj niti na napjanju, nego da kvar radi EXPERTOOL koji dolazi uz nvidia drivere.
Dali je moguce da mi to se se to desava zbog expertool-a ili je ipak neki hardver ili vi imate neku drugu ideju
Unaprjed hvala na pomoci, vec sam ocajan!

Zadnje izmijenjeno od: maryo. 28.04.2010. u 19:28. Razlog: krivi tekst
maryo je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2010., 07:50   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Posudi neku ATI grafu i napravi čistu instalaciju s njenim driverima. Ako sve bude radilo, onda je vjerojatno problem u nvidia driverima.
Oglas

Oglas
Staro 29.04.2010., 16:56   #3
maryo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
zašto taj problem nisam imo 2godine?

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme