|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
(riješeno) Philips SPD2400L1 - snimanje stane na 85%
ovako... pržio sam u nero expressu (kao i uvijek) par epizoda jedne serije i napunio dvd skoro do kraja(ostalo je samo par mb-a do one žute crte). pojavila se greška koja se vidi na slici dolje. ja sam pomislio da je razlog upravo taj što sam natrpao dvd. ![]() međutim, nakon toga sam probao prepržiti film od 700mb na isti način i pojavila se ista greška jedino što nije pisalo ovo "could not preform disc at once" pržio sam ukupno 5 puta različite dvd-e ali nije uspilo nijedan put i što je čudno greška se uvijek pojavljuje na otprilike 85% dovršenosti. Model pržilice je: PHILIPS SPD2400L1 ako znate u čemu je problem i kako se može riješiti bio bih vam zahvalan hvala unaprijed i pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
probaj smanjiti brzinu prženja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako imaš volje i znanja otvori pržu i na vodilicu glave (mala šipkica po kojoj klizi glava snimaća) stavi kap ulja za podmazivanje i razmaži po cijeloj dužini, to je riješilo slićan problem long time ago na jednom CD snimaću koji sam imao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
@ vm@- čini se da je onda bilo do toga (bar se nadam) @ coconut- nasreću nije situacija tolika ozbiljna ![]() @ Roy -nemam dovoljno znanja za to podmazivanje ali... ![]() promijenio sam program. probao sam sa CDBurnerXP-om. tamo je default brzina bila 6x, a ne kao u neru 16x i spržilo ga je bez problema. nisam još probao u neru na nižoj brzini jer mi je dosta bilo 10 bačenih dvd-a kad se sve zbroji i oduzme ali vjerujem da će to pomoći pa ću se vratiti na svoj omiljeni programčić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Jos jedan dokaz koliko smece je nero, taman i da je do brzine bilo, slobodno se prebaci na ashampoo, cdburnerxp, imgburn ili neki deseti, u svakom slucaju svi su bolji od nere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
nije problem do nera nego do poderanosti mehanizma koji pomiče glavu lasera btw ovo je hardverski a ne softverski problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|