|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
pratite li F1?
komentar na prvu utrku i nova pravila? nadam se da ove sezone nece bit monotono kao prosle, i da ce bit puno ovakvih iznenadjenja.
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: pratite li F1?
Citiraj:
Iznenadio me Red Bull! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
obozavam F1 šumi rulz, al inace probudio sam se u 3:30 da bi gledo cak ![]()
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() Kladio sam se na Alonso-1, Fisichela1-3. Ulog 10 kn dobitak 210. Da je bar Alonso imao bolju startnu poziciju, šmrc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nažalost nisam gledao, ali sam čuo da je bilo zanimljivo. Može li mi netko pojasniti što je sve novo u pravilima? Nisam baš u toku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Inače pratim, ali prošle sezone sam pogledao jednu jedinu utrku u cijelosti jer mi je bilo predosadno gledati Šumija stalno na prvom mjestu (makar navijam za njega još od kad je vozio za onaj Benetton Renault). Ako će se ovako nastavit, kao jučer, bit će konačno zanimljiva sezona ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
A po čemu je ova utrka bila zanimljiva. Čovječe ja čeko do jutra da počme i onda sam zaspao nakon 10 krugova. Nije bilo ja mislim ni 3 pretjecanja na cijeloj utrci. Praktički su se vozili u vlakiću cijelo vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Inače, men utrka bila ok, isto, ništa preposebno, ali opet, naravno da je zanimljivije kad na kraju nije isti pobjednik ko stalno prošle sezone ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
AutoCad & Allplan expert
|
e ako nije bas nicim bila zanimljiva, zanimljiva je samim tim iznenađenjima, kao npr minardi odnosno red-bull u bodovima Citiraj:
Citiraj:
inace drago mi je da ce netko konacno pocet ugrozavat crvene. sad se vidi da necije vozacke sposobnosti ipak nisu toliko vece od ostalih vozaca u f1, vec da tu ima drugih vozaca koji s dobrim bolidima postizu isto tako dobre rezultate
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Duela uopće nije bilo. Potpuno indetično ko prošle godine , samo što je ŠUmi odustao. To je jedina razlika. A ovaj sustav kvalifikacija je katastrofa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
AutoCad & Allplan expert
|
ovaj sustav kvalifikacija je stvarno u qurzu - istina. utke vise nikad nece bit zanimljive kao nekad. svi proizvodjaci motora sam su vrh autoindustrije pa tu nemoze bit neke velike razlike i vecina ce utrka izgledat kao ova. ja se samo nadam da nece svaku utrku pobjeđivat jedne te iste osobe i da ce svaka utrka donosit iznenadjenja kao ova sta se renaulta tice ja mislim da je zasluzeno pobijedio, ipak je sredinom prosle sezone prestao s razvitkom tadasnjeg bolida i poceo razvijat ovaj novi
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Čuo sam da gume moraju izdržat cijelu utrku?A šta ako se dogodi nagli pljusak a oni svi imaju slik gume? ![]()
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Bit će interesantno ![]()
![]() |
#18 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Imaju,ali kad tad će taj netko pogrješit,a onda?:burn:
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Inace sam veliki schumacherov fan i nadam se da ce i ove sezone biti prvi. Ferrari i dalje ima naj bolid sto je potvrdio barichelo sa drugim mjestom iako je starto kao 11-sti.Siguran sam da bi ferrari mogao progurati i ovu sezonu sa starim bolidom, cak bi to bilo i bolje posto bi sezona bila zanimljivija.Svaka cast fisiceli ali imao je srece na treningu zbog kise i zbog toga je izborio pole! Tesko je reci kakva ce sezona biti ove godine no ja se i dalje nadam da ce crveni na kraju biti prvi, premda molim boga da im benneton ili mclaren sto vise zagorcaju zivot na samoj stazi.
![]() |
#22 |
Moderator
|
U slucaju kise za vrijeme utrke smiju se mijenjati gume! Odnosno FIA izdaje obavjest momcadima da pozovu vozace u box i da mogu mijenjati gume ali se istovremeno ne smije dolijevati gorivo sto znaci da ce utrke s iznenadnim pljuskom biti itekako zanimljive. Volim F1, gledam je otkad znam za sebe. Prvo sam navijao za Prosta, sad navijam za M. Schumachera ali mi je najdraza momcad Williams BMW. Sad me je sjebao Montoya. On mi je super vozac a sad je napustio Williams pa nemogu za njega navijat. Treba se sad naviknut na Webera i Heidfelda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Treba kaj skurit??
|
Ja isto navijam od njega od '94, makar mi je Senna No.1, al mi sve to više prelazi u navijanje za crvene tko god da vozio za njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
Gume se smiju mijenjati, ali se ne smije tankati istodobno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Treba kaj skurit??
|
Guma se NE smiju mjenjati osim ak pukne ili ak padne kiša |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Strastveni pratitelj F1 od 7. ili 8. godine. ![]() Zadnje 2-3 godine mi je šit jer nema ničeg zanimljivog ![]() Bilo bi im bolje da nam daju motoGP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|