|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Jedno pitanje u vezi spajanja wifi usb kartice
Jel zna netko neki program koji uspješno razbija kodove mreža ili acc u koje želim uć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajde (ponovo) pročitaj pravila foruma da nebi bio trajni ![]() Pazi koji ćeš slijedeći korak napravit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
jjel možda zbog protuzakonitih radnji? Ja ne vidim ništa protuzakonito, jer protuzakonito je ljudima uskraćivat slobodu govora i mišljenja. A ako sam fulao odabirom teme, onda mi reci. I takav svoj odnos prodaji nekom drugom, a ne meni molim te! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
A povreda privatnosti i krađa nisu protuzakonite? Takav softver nije zabranjen čisto iz razloga da se testira sigurnost vlastite mreže i privatnost. A da si imalo jasnije napisao prvi post shvatili bi sta zapravo trazis i iz kojeg razloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
btw ovo je forum ti tu nemas ustavnih prava ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
HAhahaha svaka čast sine, ma išao bi ja u ta t-com i otimu, ali jebo im pas kad su skupi za poludit. Vani za najnižu klasu kod nas dobiješ flat a brzina boli glava, a ova tekomska mafija, samo krade i ništa drugo. Fućkaš benet i ostale, kad je sve to isti drek. Neki dan me zove baba iz Vipa ako bi ja njihov usb net. i kažem ja da imam već usb, i dali dobivam kakvu pogodnost. Kaže ona:"NE". pitam ja cijene, a ono 1gb=99kn, ... do 12 gb šta dođe valjda 400kn, nemaju ni fleta ni ništa i još se usude zvat. Svi ti operateri su jedna kolektivna sramota! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|