|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Problem s logiranjem na Win 7
Molim vas, pomozite. Šaljem vam "screenshot" problema. Koristim Win 7 Ultimate. Probao sam se logirati koristeći IE8, Firefox i Chrome, ali isti problem. Može li se što promijeniti u "Security" postavkama možda? Prema "screenshotu", problem je što koristim samo "Basic authentication", a ne "Secure connection". Zna li tko što o tome, može li se to promijeniti? Prije sam se logirao na tu stranicu koristeći Vistu, sad sam na Win 7 i danas sam otkrio taj problem. Hvala svima na pomoći. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Dakle, ja sam imao sličan problem...probaj sljedeće, 1. logiraj se kao Administrator ako postoje više user-a 2. Control Panel, user accounts and family safety....., parental controls, 3, Zatim provjeri dali su uključene ako jesu sve makni pritiskom na sliku usera-i!!! Valjda će uspijet sretno!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Napokon netko ![]() Imam samo jedan korisnički račun, kao administrator, a na njega se uopće ne primjenjuje parental controls, tako da to nisam mogao pokušati. Nešto je do Win 7, jer sam se prije normalno logirao na tu stranicu s Vistom. Također sam probao s drugog računala (isto Win 7), isti problem. Zvao sam stranicu (na koju se ne mogu logirati), nisu mi pomogli, kažu da nije do njih. Još mi preostaje pokušati na nekom računalu s XP-om, ali i ako bude radilo, to mi nije dugoročno rješenje, treba bi na mom računalu, zbog posla. Ako imaš još neki prijedlog... Hvala opet. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|