|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dell Latitude c840- ne pali se
Eo prošli put sam skoro bacio grafičku koja je na kraju popravljena pa reko idem pitat jel ima kakvog spasa za ovo. Malo je složenija stvar ![]() Laptop Dell Latitude C840, pao s pola metra i ne daje znakove života. Ama baš niš, lampice se ne pale, nema ničega... Znam da je nekaj prdnulo, ali kaj se tiče laptopa, nemam uopće ideje od kud krenut i kak opće testirat, bez pomoćnog laptopa. A recimo uštekam u mrežu, i idem s ispitivačem po matičnoj i napona ima, lampica svijetli. Btw probao sam one šeme sa okrenutim laptopom, vadit ram i to sve i ne pali. Ako ima kakvi laptop meštar, pls help ![]() LP
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ne daje nikakve znakove života, mislim da je u pitanju nešto s napajanjem jer da ima napona zavrtio bi se bar cooler proca i upalile ledice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Neće preko tipke upalit, neće ni bez nje (vadio sam plastiku, i pikao sa šarafcigerom ispod po vodu) @ coconut ma i meni se čini da je ipak nekaj s napajanjem. Znam da je mutavo sad pitat kaj bi moglo otić, jbg, pao je i može bit puno toga. Al tek tolko otprilike da znam ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može biti svašta. Dovoljno je da rikne jedna dioda na ploči pa da lap ne radi. Obzirom na starost lapa, popravak je neisplativ i jedino što ti mogu savjetovati je da ga prodaš u dijelovima te kupiš drugi.
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma to je od starog laptop, koji je služio za spajanje na sintić i te stvari. Al čisto solidan lap i za posurfat (1gb rama ima umjesto onih referentnih 256). A ništa, vjerojatno će ga on još valjda odfurat nekam u servis, jer nije ni za kupit drugi neki jači, polovni, ni za prodat ovog jer se u biti nezna točno kaj je. Mislim da njegova original kožna torba vrijedi više od njega ![]() A gledam baš cijene polovnih laptopa bez garancije, jbt pa ljudi ih dižu u nebesa, strašno :/ Ništa, javim za par dana ak se složi kaj.
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo samo da javim, prošlo je već dugo i laptop je složen. Na matičnoj je napuko jedan konektor koji je zalemljen i evo već skoro 2 mj sve radi bez beda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|