|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
igraonica u zg
jel zna tko dobru igraonicu u zg-u..barem 8 kompova...da nisu neke krame...pa ono kak se krecu cijene i to...i dali imaju counterstrike (da nebi ispalo da ta igraonica je jedina u gradu koja nema..znam ja da murphy nikad ne spava) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam isto u potrazi za nekom većom igraonicom. Sad igram u Monitoru u Frankopanskoj jer mi je minutu hoda od škole, a Rubelj je blizu kad ogladnim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
E onda sutra isprobavam COD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ja ne volim CS! Uvijek se nađu na kraju dva majmuna koji se skrivaju jedan od drugoga a meni za to vrijeme cure impulsi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ja sam igral CS na jednom LAN-u. Zakon je bilo ![]() Dečki kak se kupuju - pucanj/mrtav - oružja. Dečki di ste - pucanj/mrtav Dečki koji nam je objective - pucanj/mrtav Sakrijem se iza vrata - rafal iz Kalaša /mrtav BBBllaaaggooo nervozan šuljam se i hvatam sjene - pucanj/mrtav ( sniper ) Da - CS rula ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
I feel devilish today ...
|
Ima igraonica na mom kvartu, u Korčulanskoj, 7 kompova. Jedan Athlon 2200+, Celeron 1.7, a ostali Tualatini 1300. Svi imaju Gf3 Ti200 ili FX5200. Prostor je minijatura, ali osim toga je ok. Problem je u tome sto je lokalna ekipa ful nezahtjevna - nije mi uopce fora gaziti lokalce. Tu i tamo namlatim matijasa u CS-u, onda on mene u Quake3 itd.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
..
|
Citiraj:
a sto se tice igraonice elven vam moze potvrditi kako losih ima...ova u sigetu je bila OK ali samo 6 kompova i po zimi bez grijanja a ova na tresnjevci je ocaj..pola opreme je iz muzeja a druga polovica je rezervirana za lokalce...wc je ko u ratu...ma uzas... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
..
|
Citiraj:
pa mi je pretprosli put zvucnik TRESTAO!!! uz to kad udjes u neku imalo vecu prostoriju grafika se razleti...uzas!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ima dobar mrezni kod tako da se za nuzdu moze igrati i sa 56k modemom ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja igram u Podsusedu. 5 piceka, atloni nešto, radeki 9200 i razvaljuje se Call of Duty. Cjena 10 kuna po satu. Može se sa gazdom dogovoriti LAN party preko vikenda i donijeti još par kompjutera, ali je prostor malo skućen
![]() |
#15 | |
I feel devilish today ...
|
Citiraj:
Korculanska ti je prvi semafor od krizanja drziceve i vukovarske prema istoku. Izlazi na vukovasku. Odmah preko puta kemijske srednje skole. Dakle, kad udjes u korculansku sa vukovarske, odmah lijevo ti je jedna novija zgrada. Kroz zgradu ide prolaz, u pola prolaza ti je igraonica. Prostor je malecki i po ljeti ju FULL vruce, al po zimi je prihvatljivo. /B][/QUOTE] a ova na tresnjevci je ocaj..pola opreme je iz muzeja a druga polovica je rezervirana za lokalce...wc je ko u ratu...ma uzas... [/B][/QUOTE] Meni jedino nije jasno zasto svi klicni moraju trgati slusalice, zadnji put kad sam bio bila je koma. A... ovdje sam ja zlocesti lokalac :-)
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ima u Kranjčvičevoj igraona s nekih 18 kompova. Ništa ne šteka, može se pušit unutra, dobri Logitechovi optički štakori, Ok slošalice. 4-5 minuta od Cibone. Cijena 10kn/1h, 15kn/2h, 20kn/3h |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Postat ću ti navečer jer moram nazvat frenda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
PC igraonice
Pretpostavljam da su neki od nas prije ( davno prije ) , a i sada idu u igraonice radi zabave itd.... Trenutno, zapravo zadnjih par godina više neidem ali možda opet krenem tu i tam da odigram koju partiju ![]() Nego mene zanima baš dali se tko sjeća igraonice s Trešnjevke preko puta ckrve u trakoščanskoj ? igraonica kod Žaca ![]() ![]() ![]() tnx |
![]() |
![]() |
#21 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Proveo puno vremena kod žaca, tome (Argus), Mokrićka (zaboravi osam kak se zvala igraonica) i igraonice koju su otvorili Zeus i ekipa u Trkoščanskoj. Kod žaca je bilo ok ali je zaudaralo jer se taj čovjek od tamo nije micao. Pogotovo je bila dobra ona panjina od Nevena koja je tamo znala sjesti i grati se satima tak da mu se ekipa fino švercala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() moram priznati da se u početku kod žaca igralo na veliko pogotovu u ljetu kad si morao čekati po sat dva da dođeš na red. a imao je 15 kompova i svi su igrali starcraft ![]() a prije se je igrao warcraft 2 , quake 2 team fotress itd... baš je bilo super u to doba , a žac mene zove aj mi kupi colu od 2 l i buftlu od čokolade i dobiješ 1h gratis ![]() još dok mu je dolazio jedan čovjek u plavoj kuti pa mu je sve to čistio tamo i onda je bilo ok. a neven hehe lik on je kao tamo pazio sve ![]() a se sječaš njegove cure ili žene ... kao oni su igrali nekakvu rpg igru ili kaj već, a ženska je nekaj krivo napravila i on se izdere na nju - tam joj počne sve po spisku ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ta žena se zvala Andrea i mislim da ju je išamarao zbog toga kaj ga nije healala u nekoj igri. Onaj stari čića je dobio po batina (poštenih) kod žaca jer je zamolio dvojicu da ustanu jer ime je vrijeme završilo. Momci su bili kvazi izbjeglice u principu su bili janjevci koji su eto radili sranja. ![]() Dafne su katastrofa. Najpamentiji član obitelji je bio onaj cucak koji je umro (Neptun). Laura je glupa ko qurac, žena studira pravio cijelo desetljeće, njezin brat Robi je kreten svoje vrste koji je išao zaštiti mrežu s passwordom..pazi ovo "Robi", stara brije da negativna energija utječe na kompove, onda onaj jadni stanko koji im sve radi, retardirani karlo koji bi potrgao lauru ko svinja masnu krpu ali je previše retardiran da bi ikaj napravio. Ajde onaj Nikola (od Laure) je bio ok lik pa se njega riješila i nabavila Mikija (zubo). Komedija od igraone. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
vidim ja da ti znaš kakva je situacija u igraonama hehe .. možda se i znamo ono ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Ma Žac je legenda. Nakon treninga subotom prije podne. Odlazak tamo, plaćanje 5 kuna za pol sata i igranje koja 2-3 sata. Nakon toga na čevape kod placa. Mislim da su lika vidjeli jednom kako baca desanku na ženu iz vijesti :P da, to je vrijeme bilo kvejka 2, djukice, starcrafta, half life, half life team fortressa. Ko klinac sam se u 7. ili 8. razredu znao naći sa frendom kod frankopanske i onda bi išli tour de igraonice. U svakoj po sat vremena pa idemo dalje. Od frankopanske sve tamo do iza zapadnog pa završili kod žaca na kraju :P |
![]() |
![]() |
#26 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Kaj to radi jos (igraona na tresnjevci prek puta crkve)? ![]() Ja sam zadnji puta tamo bio prije 13-14 godina ![]() Dobra stara vremena ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
u Frankopanskoj je bila igraona, tam sam sa ekipom iz srednje zalazio half life se u to vrijeme igrao, i bila je jos jedna igraona u koju smo znali zalaziti na krizanju harambasiceve i one ulice kraj skole neznam kak se zove, tamo smo duke nukema razvaljivali poslje skole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako se ne varam, postoji (ili je postojala) igraonica iza Dublin puba na Maksimirskoj. Ne mogu se sjetit imena, znam da se skuteri prodaju u tom prolazu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|