|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
HP Pavilion - Hard Disk problem?
Pozdrav. Imam problem sa HP Pavilion dv6543tx (Vista) Problemi su počeli prije desetak dana kad sam upalio komp i prilikom dizanja Windowsa (Vista) se srušio i pojavio se bsod na dvije sekunde i ponovo se restartao. Nako restarta mi je ponudio opcije normal startup, safe mod.....itd. Koju god opciju izabrao, dođe do loadanja winsa i opet plavi ekran i opet restart i tako u krug. Dobio sam popizditis i reinstalirao Vistu. Reinstalacija je uredno prošla, svi potrebni driveri gore, nod32... sve super radi do sinoć kada se desila potpuno identična situacija. Izvadio sam hard van i ubacio ga u ext.usb kučište i spojio ga na drugi lap (isto Vista) i ne mogu otvoriti C particiju na koju je Vista instalirana. E particiju otvara normalno i podatke sam bekapirao. Disk manager vidi particije i po njemu je sve u redu. Koji mi je sljedeći korak? Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini Hiren's Boot CD, sprži na cd i botaj lap s njega (hard neka bude u lapu). Imaš tamo alata za testiranje harda što neovisnih proizvođača (npr. HDTune) što od proizvođača hardova pa ga malo istestiraj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Napravio sam reboot i u dos-u izvrtio hdat2. Moram priznati da ovo u dos-u nisam baš skužio, samo sam lupao enter. Izvadio sam cd van, startao lap i booom! Sve radi! Dobro da si mi rekao za Hiren's. Moram to proučit. Odlična stvar! Hvala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|