|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
SISAK – Trojac koji je 30-godišnjoj Siščanki još 2003. godine instalirao Internet vezu, zaradio je kaznenu prijavu nakon što je utvrđeno da su se neovlašteno koristili njenom lozinkom i imenom, te se njihovo korištenje Internetom naplaćivalo njihovoj »žrtvi« . Brat oštećene slučaj je prijavio u prosincu prošle godine, tvrdeći kako zna tko su počinitelji koji su njegovoj sestri nabili oveći telefonski račun. Evo tekst iz današnjeg novog lista(copy pejstano). Mislim da je svaki komentar suvišan Pa da li netko u tom novom listu pregleda članke prije nego što idu u rotaciju,prije par mjeseci su imali biser sa "DEALERIMA" umjesto DIALERI
|
|
|
#2 |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
LOL, sad sam se sjetio sebe, tak sam i ja prije mislio, pa sam žico starog da mi donese username i pass sa firrme, pa sam si ja fino napravio connection i surfo na firmin račun. :clap: Ajde dobro, bar se firma bila super korisnik pa je bilo ful jeftino. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
hehe, to su oni samo prenijeli vijest ![]()
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Nije provala frenda ali copy/pastam iz plavog oglasnika: PIV AMD 2.4 GHz, 40 GB HDD, 256 MB DDR, CD-RW, DVD, monitor 17", digitalni, :clap: :clap: :clap: |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Biseri Novog Lista-pročitajte
Citiraj: