|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
A4tech X7 Oscar Laser Mouse
Kao i svi ljudi na svijetu, htjeo bih dobiti puno za malo novaca. Nikako ne bih htjeo dati puno novaca za miš pa mi je za oko zapeo navedeni model. Košta 200 i kusur kuna i prema specifikacijama ima zamamne performanse. E sad mene zanima da li je netko bio u kontaktu s dotičnim glodavcem i može li iz prve ruke reći kakav je. http://www.x7.cn/en/product.asp?id=31 Ovdje sve lijepo piše, ali zanima me više ovako jel ga tko od forumaša koristio. ![]()
![]() |
#2 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Po slici zgleda ko jedna od kopija MSI/Trusta/OCZ il nesto....ukratko...ako si koristio Logitech prije bit ce ti smece.....ako nisi: mogao bi ti bit i dobar ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
našikan pravim haos
|
uvjerenja su ti takva da ces zavrsit slicno ko i Hitler s ovakvim izjavama ![]() http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15080 Izvoliš,isti kalup saamo od proizvodjaca do proizvodjaca trpaju unutra lasere,optika,štagod im dođe pod ruku.... http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CAgQ9QEwAA Evo i MSI verzija miša koja se davala uz laptop..... I nazadnje: OCZ verzija(rebrandirano i još malo skuplje smeće): http://www.techshout.com/gadgets/200...rdcore-gamers/ Kao bivši vlasnik jednog od tih klonova,mogu rec da se ne isplati posto se za 100kn vise moze nac G500 s garom na tržnici.....razlika je ajmo reći ovakva: ko da s Lade iz 82' godine sjednete u CLS Mercedes 2009.' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ah, koristio sam Logitecha, još ga koristim, model SBF96 ![]() Budem onda još vidio u vezi tog miša, kako budem stajao s parama, no ako se odlučim za nešto skuplje onda ciljam na neki polovni G500 ili čak Roccat Kovu ![]() Ajd fala na odgovorima.
![]() |
#6 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@trouble - ne pricaj gluposti ako nisi koristio a4 miseve. imaju dobar omjer ulozeno/dobiveno. i nikakav trust i ostala smeca se nemogu usporedivati sa njime. za tvoju inf oni su kopirali dizajn od a4 techa, npr. pogledaj canyon-ove miseve pa ce ti sve bit jasno. ja koristim a4 vec dost dugo, isto tako i logitech, i po meni jedina razlika izmedju njih je sto sa logitech misevima mozes dobit utege dok kod a4 toga nema. ali zato a4 ima onu famoznu 3-click tipku ![]() hw koji je u tome misu se nalazi i u daleko skupljim misevima, od gigabyte-a npr., logitecha (g5, g7, g500), razer copperhead, sharkoon fireglider itd. da ne nabrajam. imam x718f vec oko 2-3 godine i dan danas radi kako treba, nikakvih problema. i ja razmisljam o nabavi istog ovog gore misa koji je rams spomenuo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
našikan pravim haos
|
Koristio sam prije a4tech u firmi....utter shit bi rekli englezi. Drugo,nisu oni kopirali miš već A4 za njih proizvodi miševe a oni samo lijepe grafiku gore.... Citiraj:
Dakle,sve što vele je za razinu lobotomirane čimpanze a razina izrade i kvalitete tih miševa je takva da sam svojeg starmousea zavitlao u zid rađe nego da se idem điberit za 50kn po forumu i nekom uvaljat tu nesreću. I pogledaj malo sta sam pisao o tom mišu u prijašnjim postovima,nije htio hvatat Roccat Taito podlogu tako da sam koristio poleđinu Playboya kao mousepad. Tolko o toj gluposti da koristi isti HW kao i G500........miš je u usporedbi s Logijem ćesme,koristio sam oba,znam iz iskustva a ne iz "pretpostavki"....pretpostavka je majka svih zaheba. Evo malo i OCZa: Citiraj:
Citiraj:
![]() Za sve ostalo imate BUG forum ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 09.04.2010. u 17:14. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Imam 3 WOP35 A4 miša u firmi,stari su 5g,ovo im je 5ta točnije. Toliko o tome da je nešto nekvalitetno. Daleko najbolji omjer uloženo/dobiveno sam dobio za taj model konkretno. A imao sam oko sedam,brojkom = 7, A4 miševa, i svi su odlično radili,ili rade i dalje. http://www.comel.net.pl/sklep/images/wop35.jpg Primjerice ovaj imam doma na SNES kompu (233MMX krampu ![]() ![]() http://www.nodevice.ru/images/catalog/www5.jpg Tako da nemojte pričati gluposti..nekome je Genius Ergo zadnje smeće,ali činjenica je da je bang4$ ipak na njegovoj strani..sad oće krepat,neće, oboje je točno,kakve ste sreće. Dva su mi,samo primjera radi,krepala,a treći - najstariji od svih,nije. Nisu mu se ni tipke rasklimale,najžalosnije od svega. ![]() However,smatram ih nakon podužeg korišenja ipak surf and office miševima,nikako gaming,iako imaju nekolicinu već modela. Za 200tinjak kn imaš novi nofcati MX518 ako se ne varam,a to je the miš,za sve ove Star-trek yuppie ekstravaganze od miševa. Isto tako,da imam 200tinjak kn,uštedio bi još malo i razmislio i o M8000. http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2944 Imaš i par divnih Verbatim gaming modela..leže ko šamarčina u ruci. Modeli su ti V1 i V2 Rapier,meni su se jako svidjeli. http://www.atomicmpc.com.au/Gallery/...g-mouse.aspx/1 http://www.verbatim.com.hr/hr_21/pro...use_12581.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
daleko od tog da je logitech uber, ali da je a4tech smece ta prica ne drzi vodu. ja bi osobno prije uzeo ovog a4 nego mx518 jer mi jednostavno taj mis ne lezi, sve je stvar sta kome odgovara |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
našikan pravim haos
|
Ja sam samo reagirao na to da pričam gluposti a pokazalo se obratno. Potom,naslov teme je A4tech X7 Oscar Laser Mouse i obračao sam se za dotični miš. Dakle,imao sam MSI starmouse verziju toga miša za kojeg smo utvrdili da dolazi iz iste tvornice kao i A4tech(usprkos nedokazanoj tezi da MSI i Trust kradu taj fenomenalni dizajn miša i rade svoje kopije ![]() A ovo da je isti HW unutra....to bolje zadržimo za sebe,da nebi došlo do Logija onda ces na sud za ljudska prava u Strasbourgu morat ![]() Doduše,ko zna,nekome ko je žešće ograničen budžetom....i fakat nemre 100kn više nažicat i priuštit si pravu stvar,možda je taj miš i dobar odabir za njega. Za mene nije i amen.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
našikan pravim haos
|
Jesu,nitko nije reko.... recimo to je ko usporedba ko Dacia i Mercedes....i Dacija vozi,mos cik upalit u cikobernici,nastimat radio Cibonu,spustit prozore i kruzat po gradu. E sad,s Mercedesom ces nes i pohebat a s Dacijom moras manijakalno silovat neku na zadnjem sicu...al sicevi su opet tu,ko i na Mercu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma pretjeruješ. Imao si jednu kopiju njihovog miša i sad nijedan ne valja. Mogao si odma na početku reći da si imao iskustva baš s ovim i dobro. Dignimo razinu kvalitete foruma - moš mislit kad nitko ne zna dalje prdnut od Logitecha MX518, Corsair Voyagera, Coolermastera 690, iPhonea itd., itd. Koji, nitko ne kaže da su to loše stvari ali su i brate skupe u odnosu na konkurenciju, a konkurencija golema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
našikan pravim haos
|
Samo sam reagirao na to da se "krade A4tech" dizajn i da se koristi isti hw kao u Logiju ![]() Ono šta je Mercedes za Daciu u automobilima...to je Logi za A4tech/Genius i ostale poluproizvode u računalnoj periferiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
eto ja mogu iz prve ruke ![]() doduše imam OCZovu verziju(isti kufer,samo plavi),plačen 200 kn prije skoro 2 godine. u usporedbi sa mx518,razer deathadderom,G7 i roccatom kojeg sam nedavno probao, lijepo "paše" manjoj ruci -što mi BTW nije bio slučaj sa razerom i roccatom- radi na svim podlogama uredno i bez problema ,nikakvih problema sa drajverima ,nema nikakvih škripanja,gumbi su u redu... jedino se plava boja malo izlizala kod palca -što u biti nije ni strašno ako uzmemo u obzir da se i na g9 izliže isto mjesto definitivni bang for $
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 13.04.2010. u 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
@rak21,to je utjeha potlačenih i nemoćnih(što inteligencijom,što parama) - da su i sa jeftinijim automobilom dobili(ili imaju) klasu iznad, pa sve Passat-lije redom vole reći da imaju automobil klase Audija A4, kad smo u tako masivnom OT-u,nemaš samo osjećaj,da se bolje voziš, šta god to značilo,jer mi frend ima Passat-a novog,i često ga vozim kad se on nalije,kao i on moj auto uostalom,i mogu ti reći da nije isti osjećaj,ni približno. Kažem,čista malograđanština,usporedba Golf 5/6 i Audi A3,i Passat / Audi A4..pokušaj liječenja kompleksa jer mu je falilo nekoliko tisuća ( pa i desetak) za kupnju Audija. ![]() VW uvijek kod Audi vozača izaziva podsmijeh,kao što Audi kod VW vozača izaziva osjećaj jednakosti istog koncerna..tako ti je čista analogija i ova periferija o kojoj razgovaramo. Logitech košta više,kvalitetniji je,a traženjem zamjenskih gaming miševa kod konkurencije stvara se jedan privid kvalitete,na čisto subjektivnoj razini korištenja. To ne znači da je A4 tech loš,niti da je Logitech Bogom dan,već da je takva rasprava - debilna, jer nijedna strana neće napustiti argumente kojima se brani,prva da je za manje para dobila približno isti,ili čak bolji i napredniji proizvod,a Logi useri kao trouble,će im se smijati da su kopljima i uz najjači model,iza prosječnog iz ponude Logi gaming miševa,što po kvaliteti izrade, preciznosti lasera/optike,ergonomiji itd itd. Kotlovnica OT-a ti je takva rasprava,ne treba se na to spuštati.. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 13.04.2010. u 10:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
našikan pravim haos
|
Ne,ja kužim da nemre svako imat najbolje. Heb ga,ja volim mahagonij il black aluminium,velki display,cajger na 260 i zgodnu vušupla na jednu noć sviježu iz grada. I za to sam platio masno,bogami sam se i naradio masno (kad smo kod tog,VW mi je ispred Audija trenutno ![]() Ja sam samo na tu stavku minimalne nadoplate reagirao a dobio sam grpu gluposti ispisanih gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Di ga ima za kupit u hr??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Lijep avatar, jel da?
Datum registracije: May 2007
|
Newsflash: Sharkoon = A4 Tech. http://www.x7.cn/en/product.asp?id=30 Sharkoon fireglider : http://www.sharkoon.com/html/produkt...x_en.html?id=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
i ja imam x-718f vec 3 il 4 godine, radi besprijekorno, s podlogom i bez nje, a platio sam ga 140kn, i koristio sam ga dosta i za CS i COD, i nisam imao nikakvih problema nikad. tako da daleko od toga da je smeće koje se pokvari za pol godine |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
samo kvalitetu, za ovo drugo neznam, nije mi se dalo brisati quote ![]() |
![]() |
![]() |
|