|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Zalman Theatre 6
Ima li ko slučajno ove sluše , mislim ih kupit ovih dana , zvučna mi je obična integrirana na matičnoj oču li morat kupit neku 5.1 zvučnu ili če i ovako nekako radit , a u svako slučaju več dugo mislim kupit neku zvučnu , može još i neka preporuka zvučne do oko 500kn! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Zalman Theatre 6
Citiraj:
Užas. To sam imao radi znatizelje na ušima u MM-u. (Österreich) Odi odma u prvu hospitaliju i kupi jedan Šancov ovratnik za imobilizaciju vrata ako misliš često koristiti iste. I sam Dolby je protiv ovog psihokvazi paradoksa u slušalicama (mada još daje licencu do 2006 Sennheiser-u) Ma, valjda je to igracima super stvar, u tom slucaju zaboravi da sam ista napisao. No ako mislis imati postene slusalice na koje ces katkad slusati i glazbu cak ako imas samo SB za izvor, imaj malo respekta prema uporabnoj vrijednosti van trendovskih proizvoda pa kupi nesto pametnije, nesto sto ces imati godinama i jos se iznenaditi koliko informacija se krije u tvojoj omiljenoj glazbi. Jeftine slusalice su na svim zlatnim upozorenjima, nekvaliteta separacije, jos glasnije! Nesposobnost artikulirane dinamike, jos glasnije... i tako se fino ostecuje sluh malo po malo, to je cijena jeftinih slusalica. Na svoj slušni aparat ne dobivaš garanciju ![]() Povoljne a kvalitativno ne usporedive sa ovom "multijadom" : AKG : (www.akg.com) K 44 25.00 EUR * K 55 29.00 EUR K 66 37.00 EUR Sennheiser : (http://www.sennheiser.com) HD435 54.00 EUR HD437 29.00 EUR HD457 38.00 EUR |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
drito sam i ja to htio reć... bace te sve plastičnjake u smeće i pogledaj sennice, akg ili eventualno grado ako voliš ružno sa dobrim zvukom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|