|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Miš i Tipkovnica
Ovako, trebao bih dobar mis i tipkovnicu za 300kn. Koristili bi se iskljucivo za gaming. Uzimao bih u ADM-a posto tamo uziman komp pa ce mi bit besplatna dostava, ili u Links-a jer mi je poslovnica u blizini. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.503.192 i http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.200.141 Premašuje za 25 kn al valjda to nije problem dat Adm ima dobre miševe ali su prek 300kn pa sam ti radije stavio iz linksa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ili ovu tipkovnicu ako ti nece odgovarati raspored tipki na LOGITECH Ultra Flat Keyboard, a jos k tome ima i multimedijalne tipke. Ja inace imam LOGITECH Ultra Flat Keyboard i meni je super, ali na samom pocetku koristenja mi je bilo jako tesko se priviknuti i ponekad mi je problem kada dodem ponovno na tastaturu s normalnim rasporedom tipki da mi treba neko vrijeme da se ponovno priviknem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Uzet cu ovu tipkovnicu deluxe 250 jer sam je danas iskusa u prijatelja i ocaran sam kako mi lezi ruka na njoj i kako je prakticna u igrama. U razliku sam uzeo neonke crvene jer imam CM Storm scout kuciste, svijetli u crveno pa cu malo pojacat dojam Ukupno: 330,00kn Zadnje izmijenjeno od: ajuki95. 25.04.2010. u 00:35. Razlog: Nepravilni kod ispravljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Taj Sharkoon mis je zbilja best buy, a za tipkovnicu bih ti mozda preporucio s ovog linka . Kazem mozda, jer ju nisam probao, ali najvjerojatnije cu je ubost. 230kn u Protisa.... Zadnje izmijenjeno od: Gorstak. 25.04.2010. u 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Tipkovnica mi je pre. Evo danas sam dobio 250kn na kladioni. Viva la Hajduk e la MUTD ![]() Tipkovnica ima gejmerski izgled. Jos moze svijetlit u crveno i ba ce mi se uklopit u ambijent kompa jer case svijetli u crveno. U utorak saljem narudžbu u ADM za komp i ovu tipkovnicu, a za mis cu skoknit do Splita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kakva bi podloga bila najbolja za ovoga Sharkoon FireGlidera, a da je oko 100kn? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1586 100kn u konikomu a po ostalim dućanima cirka 105kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nijedan dućan mi nije blizu, a 100kn za poštarinu nedam iz različitih webshopova. Molim te preporuči nešto drugo za 100-150kn (najbolje bi bilo iz Linksa). Kakve su ove Razer Goliathus, Speed i Control edition te neke Standard, Omega i Alpha? Zainteresirao sam se za to jer vidim jeftine su, od 100kn do 150kn koštaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
http://www.gameseek.co.uk/pd/PCw8vn0u4z1wr/ Ja nedavno kupio, došlo mi prošli tjedan! Sa poštarinom 161kn! Znam malo prelazi, ali je zato lijepša od svih ostalih koje ima na našem tržištu! (IMHO) I da, put od njih do mene točno 14dana sa vikendima!
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inače hvala na preporuci, ali mislim da ću ipak Goliathusa zgrabit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ako si mislio da nema kod nas u HR za kupiti, onda si u pravu, ali opet, baš sam ti zato dao link na web store jer kod nas nema! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ma ne isplati mi se naručivat iz različitih dućana jer poštarina ispadne skuplja od samog proizvoda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Moram priznati da te i dalje ne razumijem, tražio si u početku podlogu za do 100kn, i kada su ti ovdje predložili neke ti si rekao ma može i do 150kn, i ja sam ti onda dao direktan link na podlogu, koja je po mom mišljenju ako ne bolja onda definitivno lijepša i u svako slučaju veća od bilo koje koju trenutno u HR možeš kupiti i sve te to izađe nekih 160kn +- 5kn ovisno o tečaju, i u toj cijeni je uključena poštarina za HR!
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Bespotrebni trošak jer mogu sve skupa naručit iz Linksa za jeftinije novce. Zašto bi bacao 50kn kad mogu uštedit. I dosta offtopica, objasnio sam se. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
MX je dobar al star miš al opet dobar za pucačine,Razer za nešt drugo svaki od njih ima svoje prednosti i mane,ak se pališ na dpi i ostale funkcije onda razer a a ak tražiš za izrazito cs onda zemi mx |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
mx stara garda ali je jos uvijek izvrstan uzmi ga
|
|
Oglas
|