|
![]() |
#1 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
6800le
Kupio sam ovu grafu, i sad imam pitanje u vezi otključavanja pajpova. Neko je na forumu bio napisao nešto u stilu: otključao sam prvi set pajpi i windowsi se nisu digli...poslije sam otključao drugi set, i oni su Ok. Sada mene zanima što da radim ako mi se windowsi ne dignu?. Dali je to otključavanje vezano uz samu grafu ili uz instalaciju windowsa, odnosno dali reinstalacija windowsa, vraća sve na staro(8x1,4)?.Nadam se da sam bio jasan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
reinstalacijom nećeš ništa dobiti, ali zato je najlakše na flopy skopirati orginalni bios i ako zeza samo ga sflešaš i opet ti zatvori pajpe, i podigneš vindows ili preko PCI kartuše |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Luks
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
da napravi start up za 98 i drugu s flash programom 5.12 je zadnji , ali možeš i 5.08 isto je snimi si orginalni bios na floppy kao (.bak) i tako pripremljen si otvori pajpe...može se otvoriti i iz fleš programa, ali da ne kompliciramo, izvedi iz RIVE usput, možeš snimiti i dodatne biose s podignutim voltažama i deri.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Luks
|
Zadnjih 3 tjedna sam u takvoj stisci sa vremenom da su mi komp i grafička na zadnjem mjestu, tako da nemam vremena ništa testirati, vrtiti itd. Uz to, na ovom kompu sam 2 dana u tjednu jer mi je počeo faks, a tamo imam stari komp. Kad budem uhvatio pardana vremena ću javit, ali stvarno nemogu garantirati kad će to biti, sory ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|