|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ne mogu prekopirati GPS mape na karticu, a imam 6 GB slobodno
putujem za francusku sutra pa sam si ubacio karte u gps (garmin mobile XT, jer imam garmin na nokiji). medjutim kad u mapsource-u stavim na send to device, kad dodje do kraja izbaci error kao na slici. kako da to rjesim? fala ![]() u medjuvremenu sam jos malo ispraznio karticu, pa je sad oko 6 GB slobodno, ali opet nece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da li komp prikazuje uređaj u exploreru? Jesi probao s drugom karticom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nisam probao sa drugom karticom jer imam samo tu jednu (micro sd). kartica se uredno vidi u exploreru. ali cini se da je problem u garminu, ima previse karata. kad sam oznacio cijelu francusku pisalo je 800 i nesto karata, i mapsource se vukao kao krepana macka i na kraju mi se i srusio. sad sam loadao samo ile de france i to ubacio, i to je proslo, ako krenem ubacivati ostale regije vjerojatno ce se opet zablokirat. cini se da cu morat brisat i dodavat karte kako budem putovao, ubrzo cu u italiju u luccu, i trebat ce mi gps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se Garmin bio zamjerio zbog toga što sam uvijek kad sam trebao ubaciti novu mapu, morao ubacivati i sve ostale zajedno s njom. iGO, viaGPS/Cardinale i mnogi drugi imaju to riješeno po c/p sistemu koji je mila majka u odnosu na Garmin.
![]() |
#7 |
Premium
|
neznam dali iGO i ostali imaju symbian aplikaciju, a sad niti neću istraživati. do sad nisam imao potrebu ubacivati nove karte, hr+slo su bile dosta za sve moje potrebe (ustvari, nisu, karte su loše. kao i pričama, uspio me odfurat u usku jednosmjernu ulicu, šta je najgore sa dead end-om, iako je gps pokazivao da za 150 metara skrenem desno i odem tko zna kamo, a došao sam čovjeku takoreć u kuću sa autom. ali u većim gradovima je manje-više OK, čak mi govori u koju traku da se prestrojim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Tko ti kriv što se nisi sjetio učitati postojeće mape s kartice, a to se napravi jednim klikom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
A sto si odabrao kad si spojio mobitel? Jesi otisao na "prijenos podataka"? Ja uvijek na to odem,i sve mi karte prebaci(takodjer Mapsource i GARMIN) PS,sto se tice ubacivanja u card reader,ja sam to jednom napravio kada sam imao 5800XM,htio ubaciti dosta veliku kartu(od Hrv do Njemacke sve zemlje) i isto nije htio ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
ma sve ok. čini se da je bilo previše karti unutra. ubacio sam samo ile de france i to je prošlo. samo iznerviralo me šta ne pišu ulice, očito je neki problem sa mapom, pa imam samo nacrtane ulice bez njihovih imena. u svakom slucaju vise mi nije potrebno, pustit cu mapu unutra jer mi se neda ju sad brisat, ali kod sljedeceg update-a ide van. a kartica valjda mora bit u fat32 jer ju mob ne bi citao da je u ntfs. i da, izabrao sam "prenos podataka" tj ekvivalent na engleskom. map source je zadnja verzija. u svakom slucaju hvala na pomoci, ali cini se da su karte jednostavno prevelike, nije francuska ko hrvatska da ima kartu od 10 MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Nisam još prebacivao mape veće od 300 MB pa ne znam što bih ti dalje predložio osim probati staviti gotovu EU NT mapu na karticu, bez korištenja MapSourcea, znači čisti copy/paste.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
OT: @sasuke Ma vjerovatno se nesto zblesiralo,jer ako su ulice naslikane onda i moraju biti imena. Kada budes imao vremena pozabavi se time pa probaj kopirati ovako kako je domy predlozio(vidis,nisam znao da tako funkcionira).
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Radi, ali mora imati već napravljeni IMG file...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|