|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Steelseries merc stealth tipkovnica
vec duze vrijeme skupljam lovu za Logitech Illuminated jer sam se zaljubio u nju od kad sam ju prvi put vidio, i neki dan naletim na Steelseries merc stealth tipkovnicu... i cini mi se da bih mogao spojiti ugodno s korisnim, tj. osvjetljenje tipaka koje mi treba, plus gaming dodatak sa lijeve strane... tipkovnica vjerovatno nije toliko dobra za pisanje koliko bi bila Logitechova, ali ionako 80% vremena za kompom provodim u igrama ili na netu... jel ju ima tko da baci kakav savjet tipa uzmi ili nemoj nikako ![]() nasao sam jos i Trust eLight LED Illuminated za 240kn, kao jeftiniju verziju Logitechove... inace ova iz naslova je 400kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
bump ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam ju ja i super sam zadovoljan, kvalitetna, čvrsta, kao što si i sam primjetio nije baš nešto super za pisanje ali posluži a ovaj lijevi dio za igranje mi je odličan, nadam se da sam malo pomogao ako imaš kakvih pitanja, reci!
![]() |
#4 |
Premium
|
ma to me najvise j..., jer sam negdje procitao da tip ima 2 tipkovnice spojene, jednu za tipkanje a merc za igranje, a to mi je fakat too much... dal je nedostatak odvojenih cursor tipki od numericke problem? dal po noci osvjetljenost gumbi prodire ispod gumba pa bljesti i time smanjuje vidljivost gumba? dal mozda uzet Razer Lycosu neku rabljenu za te pare? kolko je taj lijevi dodatak za igranje praktican, jel fakat ugrade drzat lijevu ruku na njemu u usporedbi sa normalnom tipkovnicom? sta mu dodje ona reklama da ima softwear od Z Boarda, da se moze programirat i sta ja znam... evo, par pitanja:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam na kakav nedostatak misliš ovo s kursor tipkama, jer ih ima kod numeričkog dijela. Osvjetljavanje tipki je u tri razine, znači imaš blago osvjetljenje, srednje i najjače i četvrta razina ugašeno (bez osvjetljenja), ima tipka kojom se regulira, isto tako druga tipka kojom se bira boja osvjetljenja, crvena, plava, nekakva ljubičasta, pa ti odabereš kako ti najbolje odgovara tako da s time sigurno nećeš imati problema. Ja sam zadovoljan tipkovnicom i uopće ne razmišljam o drugoj. Meni je ovaj lijevi dio popriličan upgrade i što se tiće odmora ruke i brzine, potreban period privikavanja ali kad se privikneš više ne bi na staro, bar ja. Ima taj softver u kojem možeš za svaku pojedinu igru programirati tipke kako tebi odgovara ili koristiti već predodređene razne postavke tipki. Evo da nije baš sve pozitivno meni je najveći nedostatak što naša slova(čćžšđ i neke druge oznake koje idu uz HR tipkovnicu) ne svijetle već su oznake stavljene na druge tipke koje svijetle druge oznake(npr. č je na : ) pa je u mraku problem pisati naše znakovlje, znači svijetle oznake s ENG tipkovnice.
![]() |
#6 |
Premium
|
ok, super... nije mi problem hrvatsko znakovlje jer znam di je koja tipka napamet, a i sve pisem bez hrv znakova, tako sam naviko... bas sam danas bio u tehno ducanu u king cross slucajno i probao logitech illuminated i razer lycosu...logitech je fakat fina i ima taj kratak hod koji mi se svidja, a lycosa je nekak cudna...te gumirane tipke su vjerovatno super za gaming a manje super za pisanje:-) a obje preskupe... ma ubost cu merc, pa kud puklo... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|