|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Noctua hlađenje za Antec P182
Ajmo buržuji! ![]() U planu mi je zamjeniti postojeće hladnjake (sonic tower i antecove ventilatore) Noctua NH-U12P modelom ta 2 dodatna ventilatora. Jedan bi bio za donji odjeljak, a drugog bi koristio za ispuh gornjeg odjeljka kućišta (umjesto postojeća 2 Anteca), jer mislim da su 2 ventilatora za ispuh suvišna, dovoljno je da je "rupa" gore. Sad - što bi uzeli (za što manje "buke" uz pristojno hlađenje). Ja pikiram na 2 S12-1200, pošto već dolaze s adapterima za smanjivanje okretaja i nude potencijalno bolje performanse zbog 1200 okretaja u odnosu na maksimalnih 800 od S12-800 modela. Ili možda uzeti model P12-1300? Molim savjete ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo posto sam na ti sa ventilatorima, stize odgovor. ![]() S12 zaobidji. Drek od venta, jedino sto je tih, inace losiji od svih boljih ventilatora. Ocajan protok zraka a osobito nizak staticki tlak, pa je vent dobar jedino kad nema nikakve prepreke poput tijela coolera ili grill-a kucista. P12 je pak odlican. Tih, nudi dobar protok. Ako uzmes verziju sa 1300rpm na 12V, imas dobre mogucnosti za kombiniranje, sa ventom dobijes dva adaptera za nizi nivo buke, ne znam koliko napamet. U duhu ovoga sto sam napisao: http://www.xbitlabs.com/articles/coo...n-roundup.html ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
P12 isto LNA - 1100rpm - 16,9 DBa - 46,2 CFM znači zanemariva razlika u protoku a tiši 6DBa jedino ako si ti mislio na stari S12 ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
|