|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Izrada podloga za miš
Imam pitanje u vezi ovoga videa http://www.youtube.com/user/maxishin...24/wZRwnTLFX0s gdje bi bilo za kupiti čista bijela podloga ? I ona preša ili šta je več ono !? I gdje bi bilo posebnog papira da se prime na podlogu ! I dali bi mogao netko malo pobjasniti video ! Unaprijed Hvala ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Pa dali može tko pomoči ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kontaktiraj čovjeka preko jutjuba i pitaj ga sve što te zanima. Najvjerojatnije ebay sve. Prešu nećeš lako nać. Ne, ne može ti itko pomoći pogotovo ako si nestrpljiv. Sat i po vremena je vrlo malo vremena za panično tražiti odgovor, puno ljudi radi iako je V. petak. Dok ti sve to skupiš da napraviš takvu podlogu pustit će te volja za takvim pizdarijama.
![]() |
#4 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
I uz sve to, mislim da postoje firme koje tiskaju sve na sve i svasta, pa ti skrate i troskove i izgubljeno vrijeme. I nekako sam skeptican prema kvaliteti podloga i trajnosti nakon ovakvog otiska. ![]()
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ovu presu ima svaka normalna firma koja se bavi sitoštampom i štampanjem na majice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|