Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.03.2010., 15:54   #1
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pinnacle 320e driver problem

Ovako, riječ je o ovom sticku

i malo je reći da mi se krvi napio.

Problem je šta uglavnom radi odlično, a onda iz čista mira prestane radit i u Device Manageru se pojavi uskličnik na "PCTV EMP Audio device" a "Pinnacle PCTV 320e" je ok. Naravno, ni jedan program ga onda ne prepoznaje. Onda kreće moj ritual instaliranja drivera. Imam jedno 4 verzije drivera i onda jedan po jedan dok odjedanput ne proradi, a ni nakon preko deset pokušaja nisam skužio shemu po kojoj proradi. Pinnacle ima nove drivere koji bi trebali raditi ali meni ne rade, uvijek taj audio ostane sa uskličnikom i kaže Device cannot start.

Zadnje šta mi se dogodilo je da ga je windows update (win 7 64) prepoznao kao "USB 2881 device" a audio dio "USB EMP Audio device" i instalirao drivere bez greške (bar po Device Manageru). Programi ga prepoznaju, ali kad krenem skenirati kanale (DVBviewer, pinnacle TVcenter, MCE...) dođe do pola i BSOD! Adio!!

Prešao sam internet uzduž i poprijeko i nisam našao rješenje, a ni šta bi USB 2881 trebao biti. Bilo kakva pomoć bi mi bila dobrodošla. Jedino šta sam skužio je da mi crkne kad mi najviše treba, tipa kad je neka utakmica koja mi je napeta
murina je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2010., 12:45   #2
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Zamolio bih moderatora da prebaci temu u softverske probleme jer mislim da bi tamo mogao prije dobiti pomoć
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2010., 13:08   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Jesi probao neki drugi OS, pogotovo neki 32bitni?
Staro 30.03.2010., 13:27   #4
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Jesam davno prije, xp (ne sjećam se jeli bilo problema). U međuvremenu je prošla kroz vistu 64, uglavnom bez problema (povremeno se isto događalo) i zadnjih cca godinu dana W7 sa više problema.

Znam da je problem u driverima ali me zanima dali itko ima ideju zašto iz čista mira prestane radit. Jednom mi je 2 mjeseca radila bez greške, a u Device Manageru su bila dva identična "PCTV EMP Audio device" drivera, oba sa uskličnicima i u opisu problema - This device cannot start. (Code 10) -

Driveri za audio i video

Da malo vidite s čim se ja borim.
Ne znam ni kako izbrisati sve drivere, pa da mogu na čisto stavit. Možda bi tako nešto upalilo. Danas me čeka borba do Lige prvaka

Pinnacle je sam sebi kontradiktoran na službenim stranicama. Na jednoj kažu da W7 nisu podržani za moju karticu, a na drugoj da je testirano i da radi:

http://www.pctvsystems.com/tabid/62/...S/Default.aspx

PCTV Hybrid Pro Stick (320e) Driver(32&64bit) for XP, Vista, Win7 (!no 64bit) (Kad se skine, ima 32 i 64 bit folder)

http://www.pctvsystems.com/tabid/62/...B/Default.aspx

Citiraj:
TVCenter 6.3 is a fully featured TV viewing and PVR application for Windows XP, Vista and Win7.

PCTV Hybrid Stick (320e) ; no 64bit support
OVO JE NOVO, I ODGOVOR NA SVA MOJA PITANJA

To šta radi samo povremeno je valjda zato šta su u beta fazi ali je tako već 2 godine. Smradovi!

Molim nekoga samo da mi kaže kako uklonit ove puste drivere i ako neko zna šta bi trebalo bit USB 2881 device, jeli to čip u kartici koji ima i neka slična, od druge firme? HVALA!

Zadnje izmijenjeno od: murina. 30.03.2010. u 14:04.
Staro 30.03.2010., 14:55   #5
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Kao i obićno razne firme naručuju od Kineza i na bazi istog hw pa tako i u ovom slućaju.
E sad trebaš igrat na kukalo pa naći klonove (proizvođač / model) + pa tražit jeli koji izdao drv / sw za željeni W7 64 + još i da radi kako treba.

Skoro pa nemoguća misija.
Isti, slični klonovi bi trebali biti:
Hauppauge WinTV 88x DVB-T USB
PRO-NETS_TV_Hybrid
Leadtek_WinFast PalmTop DTV200
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2010., 15:09   #6
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

E to mi je tribalo, fala puno!! Ma proradit će mi opet, sad ću ja nešto iskombinirat

Na ovoj stranici kažu de je podržan i 64bit W7:
http://www.pctvsystems.com/tabid/62/...S/Default.aspx

Koji kreteni!!! A to bi ka tribala bit ok firma (mislim da je i sami stick dosta košta kad sam ga kupio)
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno