|
![]() |
#1 |
Foxy lady
Datum registracije: Feb 2009
|
Realtek line in ne radi
I tak sam se ja sjetila da bi svoj mp3 mogla koristiti za slušanje radija na laptopu (kao što sam to radila na starom). Uštekam ga u line in i stavim na digital output kad tamo nema zvuka. Sve ostalo radi super (zvučici i mikrofon). Sve živo poprćkala, cijeli net istražila, ali odgovor nisam uspjela naći. Pa ako tko ima kakvu ideju, bila bi jako sretna da je podjeli samnom ![]() Windows 7 Professional Acer Aspire 5738ZG Realtek High Definition Audio i ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01 Instaliran Realtek HD Audio Manager Hvala!
![]() Zadnje izmijenjeno od: Charmed. 03.05.2010. u 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
A jel ti nije jednostavnije slusat radio preko neta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Foxy lady
|
Ne, jer mi je brzina neta samo 1Mbps (nemam drugu opciju), pa bi mi štekalo dok radim nekaj drugo na neetu, a i zanima me ako ću trebati i neki drugi uređaj uštekati kad tad pa da znam u čemu je fora
![]() |
#4 |
Foxy lady
|
E, sad, u daljnjem prćkanju i reinstaliravanju drajvera i stavljanja drugih (novijih koje sam nakon instalacije morala ponovo ručno učitavati jer je nakon instalacije pisalo da je drajiver microsoftov), uspjela sam dobiti da mi line in radi, ali sad više nemam Realtek HD Audio Manager, a jedini način da ga vratim je restore...a na realtekovoj stranici ga nema za skinuti (a nisam ga našla niti nigdje na netu...ima zgodni virtual sorround koji je super funkcionirao na laptopu...), pa ako je netko imao slične probleme neka se javi!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|