|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Foobar TAG Editor
Evo zanima me kod Foobara, opcija Automatically Fill Values. Točnije nisam našao informaciju da li se može pojedini dio teksta zanemarit. ![]() Konkretno ako imam: 001.Artist.Title.Title.Comment (01.Ron.Rockwell-Axel.F.2009.(Leon.Laney.Radio.Edit).[glupilink.domena] Kako maknuti ovaj zadnji dio? Ako stavim %title%.%title%%....%comment% ne radi, a za jedan %title% mi sve baci u naziv (što je logično) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Na kraju dodje razmak (!) da ti odbaci ovaj crveni dio, %a% je neki bezvezni tag gdje ces privremeno spremiti dupli title, a kasnije ga obrises u 2 klika. Edit: dodana nula ispred tracknumbera, da ti odbaci nepotrebnu drugu nulu u prefiksu (nepotrebna je ako imas manje od 100 pjesama u albumu). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Sporan mi je title jer ima puno točaka a neznam kako automatski spojit nekoliko naslova, tipa %title%.%title% ne radi, ili da odbacim zajedničko svim pismam a to je link. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
*
|
Citiraj:
![]() ![]() Uglavnom mislim da je moguce sloziti skriptu u masstageru, nemam trenutno niti jedan file koji tako izgleda pa ostavljam tebi da eksperimentiras. Promijeni dobavljaca to je zapravo najjednostavnije ![]() Ajde javi jesi uspio sta iskemijati sa masstagerom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
|
A ovo: "%tracknumber%.%artist%-%title%." S tim je problem sto dobijes tocku kod artista ![]() Mozda da procistis te tocke iz filenamea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|