|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
how to block sender
evo, registrirao sam se valjda na nekom forumu, prije par mjeseci, slučajno,i sad svaki tjedan dobivam neki weekly update na mail, slao sam im mail al nista.... kako blokiram poruke iz tog source da mi vise nista od njih ne dolazi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Nikad nigdi nemoj ostavljat svoju "pravu" e-mail adresu za stvari poput foruma, newslista, newsa i slicno nabavi neki e-mail koji bez problema mozes promijenit kad na njega pocme stizat previse spama dobra stvar za to je npr. dodatna adresa kod t-coma. stavis da je adresa nesto@email.t-com.hr i kad pocme stizat previse spama stavis nesto2@email.t-com.hr, itd. ali kad je steta vec tu problem mozes rijesit ili nekim spam killerom ili filterima unutar mail readera napisi koji reader koristis pa cemo ti moc vise rec
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
odi u run upisi services.msc i disable messenger i nema vise tih poruka.
![]() |
#5 |
Sruk
|
evo, jesam, valda će sve bi okej, a di tražim drugu adresu? mislim gdje na njihovoj stranici? da, ja sam se valjda slucajno uclanio na taj neki developer sher, i sad oni meni svaki week salju neki update, a meni ga je vec pun......,da Hvala,puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
neman instaliran outlook pa ti ne mogu tocno opisat postupak ali negdi moras imat nekakav message filter ili nesto slicno (u tools meniu ako se ne varam) napravi u njemu pravilo da jednostavno sve poruke s te e-mail adrese samo pobrise aa servera i to je to
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
|
vjerovatno si krivo namistija pravilo u gornjem dijelu stavljas uvjete koji se trebaju zadovoljit da bi se ono sto je specificirano u donjem dijelu ucinilo s porukom ti si vjerojatno stavija da se na takvu poruku dodaje to SPAM probaj editirat pravilo tako da dole bude Delete message from server ili nesto slicno
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
|
evo gle... tools>message rules>blocked sender list> i tam odem na blocked senders- nastemam da za tu adresu blokira mail i news poruke. sad u gornjem izborniku ima mail rules i news rules- koji da uzmem i kaj da u njemu stavim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sruk
|
i da u tom mail rulesu ili news... naštemam da mi brise sve poruke kad stignu pa ih sve brise, a nema opcije da brise poruke sa odredene adrese, i još mi je blesavo kaj sam složio baš da blkira poruke sa te adrese, a sad stižu kao [spam] od adrese t-coma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||
Premium
|
tebi sada te poruke ne stizu s te adrese nego ih ht preuzme, promijni naslov i nadoda u tijelo poruke obavijest te posalje imas dvije mogucnosti 1) iskljuci ht-ov spam filter na users.t-com.hr 2) nadodaj novo pravilo koje ce brisat poruku koja u naslovu ima [spam], a ono staro pravilo mozes i pobrisat pri ovom drugom moras bit oprezan da ti ht-ov spam cleaner ne proglasi spamom nesto sto ti zelis primat
![]() |
![]() |
#13 |
Sruk
|
ok, budem otiso na onaj link,pa cu iskljucit, ali dal ce onda opet dolazit poruke sa prave adrese ili ce ono oko blokiranja konacno proradit pa mi opce vise nece dolazit? i daj mi još reci di onda mogu zatražit drugu adresu, onda bi nju koristio kao 'pravu' , a ovu za sve, i dal mogu zbrisat ovu adresu pa zatražit drugu, sa istim usernameom? tako da sve kaj im veze s ovom adresom vise ne dolazi nikako k meni? evo, Napredna zaštita Za napredne korisnike koji ne žele dobivati ni informaciju o obrisanim porukama s virusima niti označenu neželjenu poštu. Oprez: T-Com ne garantira isporuku željene pošte koja se može pogrešno protumačiti kao virus i/ili neželjena pošta. :: Ovom postavkom smanjit ćete vrijeme potrebno za preuzimanje Vaših poruka sa poslužitelja, jer će virusi i neželjene poruke biti obrisani. No budite oprezni, jer niti jedna zaštita ne može sa 100%-tnom točnošću prepoznati viruse ili neželjenu poštu, te se može dogoditi da sustav obriše poneku željenu poruku. to sam uzeo, jel to ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||||
Premium
|
drugu adresu mozes dobit takodjer na users.t-com.hr
![]() |
|
|
Oglas