|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Komp se smrzne i pojavi se Black screen
Pozdrav. Imam sljedeći problem pa molim za pomoć. Dakle jućer nakon nekog vremena(nekad 15 min, nekad sat i pol) komp mi se smrzne i pojavi mi se black screen. Smrzne mi se neovisno šta radim, npr. surfao sam 20 min i smrznuo mi se, nakon restarta sam igrao igru 1 sat i nije se smrznuo al 20 min nakon izlaska iz igre opet se smrzne. Nemogu ništa drugo nego restartati komp. Zanimljivo kod black screena je da mi monitor radi(svijetli lampica da je upaljen) ali prikazuje samo crnu sliku bez backlighta(koda da je ugašen), ako restartam komp ili ga ugasim i ponovo upalim slika mi je takva(tj. nema slike) sve do ulaska u windowse. Komp imam mjesec dana i do sada je radio bez problema. Jedino prije 4 dana sam stavio nove drivere za TV karticu i kod gledanja tv-a mi je počeo bacati BSOD ali nakon brisanja tih drivera i stavljanja starih sve je bilo uredu. I još da napomenem da sam prekjućer tražio max. frekvencije grafičke, al dok sam ih pronašao vratio sam frekvencije na default jer nije mi se dalo benchat. Skenirao sam komp s antivirusnim i nije pronapšao ništa. Skenirao sam cijeli disk, također nije javio greške ili bad sectore. Komp je pod "Moj Komp" Ima li tko kakvu ideju šta bi moglo biti? Svaka pomoć je dobrodošla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A sto kaze Event Viewer? Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Event Viewer -> s ljeve strane "Windows Logs" -> System.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ajde napravi clr cmos, pa vidi jel ce ti se opet rušit (naravno nemoj ga opet kloknut) ako hoce obrisi sve te drivere, ali onak skroz i iz registryja, i izvadi tv karticu van(mozes i ovo prvo napravit) nakon toga ako i dalje imas problem testiraj komponentu po komponentu, neznam kaj bi jos mogao napraviti.
![]() |
#5 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Malo je nategnuta teorija jer kod tebe se ne javljaju sive crte ali ima i slučajeva rušenja baš kao kod tebe: Citiraj:
http://www.tomshardware.com/news/ATI...-Fix,9604.html
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Jučer mi se to dogodilo 3 il 4 puta a danas, da pokucam u drvo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|