|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hybrid CrossFire
Prije svega pozdrav svim kolegama. Molim vas za pomoć. Kupio sam ovdje na forumu mbo Asus M4A78 Pro s integriranom grafikom ATI Radeon HD 3200. Navodno se ta integrirana može upariti s nekakvom ati grafikom da rade skupa a kada nije potrebno dodatna grafika se gasi. Nigdje ne mogu pronaći informaciju da je netko to napravio, odnosno koje bi grafike odgovarale za crossfire i da li to u praksi šljaka. Unaprijed hvala svima. |
![]() |
![]() |
#2 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
To što tražiš se zove Hybrid Crossfire i radi samo s low-end grafuljama, konkretno to se odnosi na HD3450/3470 i HD2400. Evo službene stranice sa svim informacijama koje bi te mogle zanimati: LINK |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala za link i informacije. To su starije grafulje jel tako, ne mogu ih naći po trgovinama a ni po oglasima? Doduše naletio sam na jedni 2400. A ploča je proizvodnje 2009. a montirao sam je neki dan. Koja im je to fora da na novu ploču stave mogućnost za crossfire s starijim grafikama. Mislim, to je moj zaključak....... |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Fora je u marketingu i nadi da bude neko od povremenih gamera popušil, kupil dodatnu karticu i složil Hybrid CrossFire. Da bi kasnije naknadno shvatil da bi bolje prošel s kupnjom posebne grafičke iz srednjeg (HD 4600, HD 5600, GeForce 9600, itd.) tržišnog segmenta. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Imao sam i ja plocu s 780G chipsetom (GB GA-M780G-DS3H) i skuzio sam tu stvar, ali steta sto nisam imao graficku koja odgovara,jer mi je stvarno par puta zatrebala i ta HD3200(zbog konektora(VGA,DVI i HDMI ima maticna)).
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
dovoljno je imat samo ATI diskretnu graficku i u biosu ukljucit "surround view"... na taj nacin se komp ponasa kao da imas 2 graficke... neces moc "hybrid crossfire" ukljucit, ali ces moc spojit dodatne monitore direktno na mbo tj. na hd3200... inace, tu "surround view" opciju je jos 690G chipset uveo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
A ja budala isto negdje procitao da podrzava samo neke grafe(samo se sjecam da medju njima nije pisala HD4870 koju sam tad imao) i nisam ni pokusao ukljuciti taj Surround view,mislim si u sebi "ma nece raditi,sta imam i pokusat"...Joooj,kako sam sad ljut ![]()
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|