|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() Imam SATA hard disk tip WD3200AAJS na kojemu je OS WinXP. Nedavno sam nabavio ATA hard disk tip WD3200AAJB zbog manjka prostora. Spojim sve za pet, pribacim na taj ATA HD oko 100GB filmova, muzika, slika i još drugih važnih dokumenata. Radi sve uredno nekih tjedan dana, a zatim problemi. Komp mi jednostavno odjednom ne pripoznaje taj ATA hard disk. Oden u BIOS, nema ga ni tamo ![]() Konfiguracija je slijedeća: CPU - Intel core2duo E8400 3,00GHz MB - ASUS P5LD2-X/1333 RAM - DDR2 2GB HD - WD3200AAJS 320GB
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
jesi probao ustekat disk u drugi komp???mozda ga drugi komp uspije prepoznat i pokrene disk consistency check pa bi tako mozda uspio spasit podatke.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ukoliko ga uspijes natjerati da ga maticna prepozna, ispitaj sa Wd-ovim Diagnostic Tool-om ispravnost doticnog. BTW relativno je cesta pojava da hardovi crkavaju na pocetku svog radnog vijeka (jednostavno nisu od pocetka ispravni, ali prodju nekako kontrolu u tvornici). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Probao sam ga u drugi komp uštekat. Sve isto. Ne trza. Nema druge mogu se pozdravit sa podacima na njemu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|